Antena Meniu Search
x

Sorin Grindeanu, declaraţii despre românii răniţi în Londra: "Sperăm într-un final fericit în ceea ce priveşte una dintre victime"

Premierul Sorin Grindeanu a felicitat ambasada României din Marea Britanie pentru felul în care a gestionat situaţia în ceea ce priveşte românii răniţi în atacul de ieri din Londra. El şi-a exprimat speranţa că starea de sănătate a româncei internată în stare gravă în spital se va îmbunătăţi.

Premierul Sorin Grindeanu a felicitat ambasada României din Marea Britanie pentru felul în care a gestionat situaţia în ceea ce priveşte românii răniţi în atacul de ieri din Londra. El şi-a exprimat speranţa că starea de sănătate a româncei internată în stare gravă în spital se va îmbunătăţi.

Sorin Grindeanu şi-a exprimat compasiunea pentru familliile victimelor atacului din Londra.

"În primul rând, daţi-mi voie să transmit compasiunea mea, a noastră, a guvernului, pentru familiile victimelor, pentru cei care au suferit în urma acestui act petrecut la Londra", a spus premierul.

El a felicitat ambasada României din Marea Britanie pentru felul în care a gestionat situaţia în ceea ce priveşte românii răniţi în atac.

Pe acelaşi subiect

"Am avut o discuţie cu ambasadorul Romaniei la Londra. Vreau sa îi felicit pentru felul în care au gestionat situaţia. S-a constituit acea celulă de criză. Sunt în permanentă legătură cu familiile victimelor", a declarat Sorin Grindeanu.

Premierul şi-a exprimat speranţa că starea de sănătate a româncei internată în stare gravă în spital se va îmbunătăţi:

"Sperăm într-un final fericit în ceea ce priveşte una dintre victime. Cealaltă este în afara oricărui pericol", a spus prim-ministrul.

Patru persoane, între care şi un polițist, au murit și alte 40 au fost rănite, ieri după-amiază, în atacul sângeros care a avut loc în Londra, în faţa parlamentului britanic. 

Citeşte şi: Am aflat cine sunt ROMÂNII răniţi în ATENTATUL DE LA LONDRA! Cei doi constănţeni plecaseră într-o excursie în capitala britanică (VIDEO)

Citeşte şi: VIDEO DRAMATIC cu momentul când românca rănită în atentatul de la Londra e ARUNCATĂ DE PE POD. Iubitul ei a fost și el rănit. Cine sunt cei doi români

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Sorin Grindeanu, declaraţii despre românii răniţi în Londra: "Sperăm într-un final fericit în ceea ce priveşte una dintre victime"