Milionarul de la Loto încă nu şi-a revendicat premiul

De Redactia Observator.
Publicat: 23.12.2019, 21:50.
Actualizat: 23.12.2019, 21:52

Moş Crăciun există! Şi aduce magia la care visează milioane de români. Cu 14 lei, un jucător la extragerea Loto 6/49 a reuşit să câştige aproape cinci milioane de euro. Câştigătorul sau câştigătoarea nu şi-a  făcut încă apariţia. Biletul a fost cumpărat în Satu Mare.

Moş Crăciun există! Şi aduce magia la care visează milioane de români. Cu 14 lei, un jucător la extragerea Loto 6/49 a reuşit să câştige aproape cinci milioane de euro. Câştigătorul sau câştigătoarea nu şi-a făcut încă apariţia. Biletul a fost cumpărat în Satu Mare. Oraşul freamătă deja în aşteptarea milionarului.

9, 39, 16, 3, 44 şi 24. Sunt cele şase numere care i-au purtat noroc unui jucător din Satu Mare, devenit peste noapte milionar în euro. Pe biletul de doar 14 lei şi 50 de bani, a completat două variante simple. De 15 ani nu a mai dat oraşul din nordul ţării marele premiu.

Claudia Achim, reprezentant agenţie: Suntem foarte fericite şi eu şi colega că în sfârşit s-a câştigat şi la noi. Majoritatea joacă cu variantele simple, una, două sau trei variante, fiecare dupa posibilităţi

Deocamdată, câştigătorul nu s-a grăbit să-şi revendice premiul de peste 4,8 milioane de euro. 25% din câştig va merge însă la stat. În oraş, vestea s-a răspândit rapid. Mulţi îşi imaginează ce va face norocosul cu banii care îi rămân. 3,6 milioane de euro.

Este pentru a patra oară în acest an când se câştigă premiul la categoria I. Jucătorii mai au o şansă la extragerea specială de Revelion.

Alexandru Mircea Croitoru, director general Loteria Română: Premiul de aseară, de la Loto 6 din 49, a fost cel mai mare premiu ca valoare din 2019. De Revelion, la cele două trageri Loto 6 din 49 care vor avea loc pe 31 decembrie, premiul va fi suplimentat cu 1,5 milioane de lei. Adică 300.000 de euro

O agenţie din Galaţi rămâne cea mai norocoasă. A dat şase milionari.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.