Antena Meniu Search
x

Un preot din Satu Mare a cerut enoriașilor jurământ scris: ”Nu bea alcool, decât un litru pe zi!”

S-a găsit soluţia salvatoare pentru consumatorii împătimiţi de alcool. Un angajament pe proprie răspundere în faţa Domnului, semnat chiar de preot. S-a întâmplat în Tăşnad, judeţul Satu Mare.

de Redactia Observator

la 29.09.2019, 11:53

Vezi și

S-a găsit soluţia salvatoare pentru consumatorii împătimiţi de alcool. Un angajament pe proprie răspundere în faţa Domnului, semnat chiar de preot. S-a întâmplat în Tăşnad, judeţul Satu Mare, acolo unde preotul paroh l-a pus pe unul dintre enoriaşii săi să jure că începând cu iunie 2019, până la Crăciunul din 2020 nu mai bea cu nemiluita.

Bărbatul a obţinut însă şi derogare de la preot: poate consuma maxim un litru de bere pe zi. Tot ce vă spunem a fost pus pe foaie, semnat şi parafat de părintele paroh. Un astfel de document a fost publicat de ziarul local presasm.ro.

"Prin prezenta, noi, Oficiul Parohial Tășnad, adeverim că domnul D. Otillo, din Tășnad, județul Satu Mare, a depus jurământ ca începând de azi, 17.06.2019, ora 0.00, și până la Crăciunul din 2020, nu pune alcool în gura lui, în afară de un litru de bere pe zi. Așa să-i ajute Dumnezeu", se afirmă în jurământul cerut de preot.

Întâmplarea a ajuns pe paginile de socializare şi a stârnit amuzamentul românilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un preot din Satu Mare a cerut enoriașilor jurământ scris: ”Nu bea alcool, decât un litru pe zi!”