Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Prietene pana la moarte! Doua fete si-au gasit sfarsitul intr-un accident infiorator

Prietene pana la moarte, doua fete si-au gasit sfarsitul intr-un accident infiorator, in apropiere de Huedin. Masina lor s-a infipt ca un glont intr-un TIR, apoi a fost aruncata in camp.

de Redactia Observator

la 23.03.2013 , 20:52

Alexandra si Georgiana erau verisoare, colege de facultate si prietene nedespartite. Impreuna au plecat si pe ultimul drum, spre Huedin. Mergeau acasa la Alexandra sa-si petreaca weekendul cand, intr-o curba periculoasa, masina lor a facut jaloane pe soseaua alunecoasa de la ninsoare si s-a oprit sub un TIR. Parca presimtind ceva, o colega le-a sunat, dar la capatul celalalt a raspuns: un politist.

“Dansul mi-a spus despre ce s-a intamplat, ca fetele au avut un accident si au decedat. Bineinteles ca nu l-am crezut si l-am intrebat: "Vorbiti serios?", la care politistul mi-a zis: "Nu am chef de glume!".”, povesteste colega fetelor.

Cumplita veste i-a indoliat pe colegii de la facultatea de Horticultura din Cluj-Napoca, unde erau studente cele doua. Se pregateau de petrecere. Peste cateva saptamani, una dintre fete ar fi implinit 21 de ani.

Vezi și

Locul in care s-au stins cele doua fete pare blestemat. Crucea de la marginea drumului le aminteste celor care trec pe-acolo de o serie neagra de accidente.

In Arad si Huedin, de unde erau cele doua fete, rudele se pregatesc de inmormantare. Mama Georgianei a aflat de pe Facebook ce s-a intamplat si s-a intors azi din Germania sa-si ingroape fata.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Prietene pana la moarte! Doua fete si-au gasit sfarsitul intr-un accident infiorator