Antena Meniu Search
x

Prima întâlnire a gemenilor şi tripleţilor din România

Întâlnire inedită în Capitală! Gemenii şi tripleţii au venit să se cunoască. Un parc plin-ochi cu fetiţe şi băieţi în oglindă.

Vezi și

Întâlnire inedită în Capitală! Gemenii şi tripleţii au venit să se cunoască. Un parc plin-ochi cu fetiţe şi băieţi în oglindă. Fie că sunt îmbrăcaţi la fel, fie că seamnă sau nu, copiii tot copiii rămân. Aşa că joaca la dublu şi uneori la triplu a fost motorul acţiunii.

Unul este Horia şi celălalt, Radu. Dacă nu ar purta tricouri şi ochelari diferiţi, i-ai putea cu greu deosebi. Poate că Radu este puţin mai înalt, iar Horia mai mare cu un minut dar de semănat, seamănă. Fizic, căci în rest, fiecare este un altul şi niciodată părinţii nu i-au privit ca pe un întreg.

Nu s-au îmbrăcat niciodată la fel, nu au aceleaşi pasiuni şi nici măcar nu sunt în aceeaşi clasă. De cum a aflat că vor fi doi şi nu unul, Cristina a căutat să citească atât cât se poate şti despre gemeni. Aşa i-a format ca oameni diferiţi, niciunul în umbra celuilalt.

Este experienţa pe care o împărtăşeşte în comunitatea mămicilor de multipleţi. Ele au organizat astăzi prima întâlnire a gemenilor şi tripleţilor din România.

O întâlnire în oglindă într-un parc din Capitală şi simultan, în alte nouă oraşe din ţară. În România, numărul naşterilor gemelare variază în jurul a 3.500 anual, în timp ce alte cincizeci de familii primesc, în medie, vestea că aşteaptă tripleţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Prima întâlnire a gemenilor şi tripleţilor din România