Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Prima zăpadă din an a blocat România!

Prima zăpadă din an a blocat deja România. Sunt drumuri şi autostrăzi închise, şi nici pe calea ferată nu se circulă mai bine.

de Redactia Observator

la 25.01.2014 , 13:27

 Iarna blochează deja drumurile naţionale din sudul ţării. Pe Valea Oltului până şi drumarii trimişi să cureţe asfaltul de zăpadă au rămas împotmoliţi în zăpadă. Şi a nins doar de câteva ore.

Pe Autostrada Bucureşti-Piteşti a fost şi mai rău. Din cauza viscolului şi a vizibilităţii reduse, drumul a fost închis câteva ore. Spre nemulţumirea şoferilor care au ajuns la destinaţia cu câteva ore mai târziu.

Pe drumurile din Suceava s-au format coloane de maşini încă de la primele ore ale dimineţii. În pantă, maşinile nu au putut urca decât cu lanţuri.

Vezi și

Bucureştiul este şi el sub avertizare de cod galben de ninsoare şi viscol.

Localitati din Ilfov au rămas în beznă după ce reţele electrice au căzut. Pe Aeroportul Otopeni câteva curse aeriene au ajuns cu întârziere.

Toate celelalte curse, inclusiv cursele care se efectueaza cu aeronave de dimesiuni mai mici opereaza normal Intârzierile sunt în limite normale pentru o zi de iarnă, la 30, maximum 40 de minute, a spus Valentin Iordache, purtătorul de cuvânt al aeroportului Otopeni.

Întârzieri sunt şi la cursele feroviare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Prima zăpadă din an a blocat România!