Antena Meniu Search
x

Primarul din Arefu, Argeș, vrea ca Iohannis și parlamentarii să adopte câte un urs

Un primar dintr-o comună argeşeană are o propunere neobişnuită! Preşedintele României şi parlamentarii să adopte câte un urs.

de Redactia Observator

la 29.05.2019, 17:49

Vezi și

Un primar dintr-o comună argeşeană are o propunere neobişnuită! Preşedintele României şi parlamentarii să adopte câte un urs.

Localitatea pe care o conduce a devenit ţinta sălbăticiunilor, aşa că edilul a făcut un teanc de solicitări la Bucureşti, pentru ca animalele să fie relocate. Ultima adresă, însă, a fost total diferită. Demnitarii să vină la Arefu şi să-şi ia câte un urs, pe post de animal de companie.

Localnicii, dar şi afaceriştii din comuna argeşeană Arefu, au făcut plângeri peste plângeri, în speranţa că cineva îi va scăpa de pericolul care îi pândeşte din pădure.

Autorităţile locale au găsit - mai în glumă, mai în serios - o soluţie: parlamentarii şi preşedintele ţării să adopte fiecare câte un urs.

Decizia de a reloca sau împuşca urşii poate fi luată doar de Ministerul Mediului. Oamenii se tem că urşii ar putea să îi atace şi pe ei, după ce le vor omorî toate animalele din ogradă. Şi asta din cauză că autorităţile în măsură amână să intervină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Primarul din Arefu, Argeș, vrea ca Iohannis și parlamentarii să adopte câte un urs