Antena Meniu Search
x

Galerie foto Primăria Medgidia, amendată cu 40.000 de lei pentru un depozit de deşeuri aflat în apropierea Autostrăzii A2

Primăria Medgidia a fost amedată de Garda de Mediu Constanţa pentru un depozit de deşeuri aflat în zona Autostrăzii A2, care se întinde pe o suprafaţă de 1,7 hectare, scrie news.ro.

de Redactia Observator

la 19.07.2022, 22:30

Garda de Mediu Constanţa a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că pentru rezolvarea unei petiţii, comisarii instituţiei au făcut verificări în zona kilometrului 198 de pe Autostrada A2. 

”Pe raza localităţii Valea Dacilor a fost identificat un depozit neorganizat de deşeuri, pe o suprafaţă de circa 1,7 hectare. Pe terenul respectiv au fost găsite deşeuri inerte, precum şi deşeuri vegetale, cauciucuri, deşeuri plastic”, a anunţat Garda de Mediu.

Conform sursei citate, Primăria Medgdia a fost amendată cu 40.000 de lei şi a fost stabilit un plan de măsuri cu termene de realizare pentru îndepărtarea deşeurilor.

"Pentru rezolvarea unei petiţii, comisarii Garzii Nationale de Mediu Constanta au efectuat verificari in zona km.198 de pe Autostrada A2. Pe raza localitatii Valea Dacilor a fost identificat un depozit neorganizat de deseuri, pe o suprafata de cca.1,7 ha. Pe terenul respectiv au fost gasite deseuri inerte, precum si deseuri vegetale, cauciucuri, deseuri plastic,s.a. Primaria Municipiului Medgidia a fost amendata cu 40000 lei pentru nerespectarea prevederilor OUG 92/2021 si a fost stabilit un plan de masuri cu termene de realizare, pentru conformarea cu legislatia in vigoare", au transmis reprezentanţii Gărzii de Mediu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Primăria Medgidia, amendată cu 40.000 de lei pentru un depozit de deşeuri aflat în apropierea Autostrăzii A2