Antena Meniu Search
x

Primăria Sectorului 4 a anunţat când se aprind pe străzi luminile de Crăciun. Surpriză pentru bucureşteni

Luminiţele se sărbători se aprind de sâmbătă seara în sectorul 4, iar Parcul Lumea Copiilor se transformă în 'Orăşelul lui Moş Crăciun'.

Luminiţele se sărbători se aprind de sâmbătă seara în sectorul 4, iar Parcul Lumea Copiilor se transformă în 'Orăşelul lui Moş Crăciun', potrivit unui comunicat al autorităţii locale.

'Feeria sărbătorilor de iarnă va cuprinde Sectorul 4 încă de sâmbătă seara, când luminiţele care împodobesc principalele artere şi bulevarde se vor aprinde pentru prima oară, în aşteptarea Crăciunului', relevă sursa citată.

Concerte în aer liber, artişti consacraţi, spectacole pentru copii, carusele, patinoar, concursuri cu premii, daruri şi surprize sunt pregătite pentru cei care vor veni în 'Orăşelul lui Moş Crăciun', în perioada 18 noiembrie - 31 decembrie.

'Parcul Lumea Copiilor va îmbrăca haine de sărbătoare, iar organizatorii îl vor împodobi cu 4.000 de beculeţe colorate şi cu un brad înalt de 12 metri, special ales pentru sărbătorile din acest an. Toate vor prinde viaţă pe 18 noiembrie, sâmbătă seară, odată cu aprinderea luminiţelor de sărbători în întregul sector', se arată în comunicat.

Pe acelaşi subiect

Tot atunci se va deschide Căsuţa lui Moş Crăciun. Amplasată în centrul parcului, aceasta va fi locul în care Moşul va poposi pe 15 decembrie pentru a-i întâmpina pe cei mici cu daruri. Până atunci, cei mici îşi pot face fotografii alături de ajutoarele de Moşului sau îi pot scrie scrisori acestuia despre dorinţele lor.

Personaje celebre din poveşti sau din desenele animate îi vor conduce şi însoţi pe cei mici către principalele atracţii şi zone de joacă. Copiii se vor putea distra în voie pe patinoarul deschis zilnic între orele 10,00-22,00 sau în caruselele şi trenuleţele multicolore.

Din program nu vor lipsi momentele artistice. Prima seara a evenimentului va fi deschisă la ora 17,00 de către elevi ai Colegiului Naţional 'Dinu Lipatti', care vor susţine un recital din repertoriul internaţional dedicat sărbătorilor de iarnă.

Apoi vor urca pe scenă unele dintre cele mai iubite artiste de către tineri, precum Ana Lesko, Amna sau Claudia Pavel. Serile de concerte vor continua în fiecare sfârşit de săptămână, şi nu numai, cu recitaluri: Mirabela Dauer şi Corina Chiriac în zilele de 25 şi 26 noiembrie, Andreea Bălan, Pepe, Fly Project pe 1 decembrie, Corina şi Matteo pe 16 decembrie, Ştefan Stan şi Alina Irimia pe 17 decembrie sau Lidia Buble pe 23 decembrie. 

Ziua Naţională a României va fi sărbătorită în aer liber cu un concert susţinut de Horia Brenciu şi HB Orchestra, iar cu o zi înainte de Ajun copiii îi vor cânta lui Moş Crăciun alături de Smiley.

În toată această perioadă Orăşelul lui Moş Crăciun va găzdui şi Târgul de Crăciun, care va fi deschis până în luna ianuarie a anului viitor. Aici vizitatorii vor găsi aproape 50 de căsuţe cu ornamente de sezon, globuri, ghirlande, produse de artizanat şi fel de fel de bunătăţi, de la preparate tradiţionale, specifice sărbătorilor de iarnă, la nelipsitul cozonac de casă sau aromata turtă dulce.

Târgul va fi deschis zilnic, între orele 10,00 - 22,00. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Primăria Sectorului 4 a anunţat când se aprind pe străzi luminile de Crăciun. Surpriză pentru bucureşteni