Antena Meniu Search
x

Primele excursii spre destinaţii estivale, așteptate cu sufletul la gură de români

Primiii turişti s-au îmbarcat din România spre destinaţii estivale. Mai multe autocare au plecat ieri din Timişoara spre Grecia şi Albania.

de Redactia Observator

la 15.06.2020, 10:39

Vezi și
  • Primii 150 de turişti au plecat în vacanţă.
  • Agenţiile de turism au pierdut încasări mari în perioada pandemiei.

Cu gândul la vacanţă, litoral şi soare, dar mai ales bucuroşi de ridicarea restricţiilor de călătorie, românii au pornit liniştiţi în călătorie, fără să-şi facă griji că există riscul să se îmbolnăvească peste hotare.

Primii 150 de turişti, majoritatea pensionari, au plecat în vacanţa mult aşteptată. Rând pe rând au urcat în autocare după ce le-a fost masurată temperatura şi s-au dezinfectat pe mâini. Nerăbdători să plece în vacantă, au uitat şi de chinul purtării măştilor pe tot parcursul călătoriei.

Agenţiile de turism au pierdut încasări mari în perioada pandemiei. Mai multe grupuri care aveau programate vacanţe încă de anul trecut, spre litoralul din Grecia sau Albania, au fost anulate sau reprogramate până când s-au deschis graniţele.

Raluca Adjoca, reprezentant agenţie de turism: Din păcate pentru este prima tură aceasta, trebuia să fie a treia tură, însă datorită pandemiei, datorită măsurilor care s-au impus a trebuit să anulăm două serii.

Măsurile de siguranţă sunt luate şi la destinaţie. Camerele sunt dezinfectate la sosire de către reprezentanţii agenţiilor de turism din România pentru a nu exista riscul răspândirii noului coronavirus. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Primele excursii spre destinaţii estivale, așteptate cu sufletul la gură de români