Antena Meniu Search
x

Primele mărturii ale Elenei Udrea

Nicăieri nu-i mai bine ca acasă pentru Elena Udrea. Fostul ministru a povestit, în exclusivitate, cum e noua sa viaţă, în arest la domiciliu. A primit musafiri şi-l aşteaptă în vizită şi pe fostul preşedinte, Traian Băsescu.

Vezi și

Nicăieri nu-i mai bine ca acasă pentru Elena Udrea. Fostul ministru a povestit, în exclusivitate, cum e noua sa viaţă, în arest la domiciliu. A primit musafiri şi-l aşteaptă în vizită şi pe fostul preşedinte, Traian Băsescu. 

"Mă bucur că m-am întors acasă. Primul lucru pe care l-am făcut, când am ajuns, este duşul la care visam."

Sunt cuvintele spuse de Elena Udrea reporterilor Observator şi Antena 3. Chiar dacă nu are voie să iasă din casă, fostul ministru nu se plictiseşte.

"Au venit ieri toată ziua colegi, prieteni, au stat pe la mine. Mama este şi ea la mine, bucătăreşte. Chiar ar trebui să o mai trimit un pic acasă, dar nu vrea să plece. "

Azi-dimineaţă, s-a trezit mai târziu. De data aceasta, de bună-voie.

"Este ora 07:00, deci urmează "Apelul"! Doar că nu m-a mai trezit zgomotul înfiorător al celor trei zăvoare care se trag la ora 06:00. Surprinzător cum uiţi unele obisnuinţe, cum ar fi folosirea telefonului mobil, în ce direcţie se roteşte robinetul de la duş etc."

"De când am ajuns acasă, nu m-am uitat la televizor, în afară de posturile de muzică. Cât am fost în arest trei luni, nu am ratat niciun talk-show, nicio emisiune şi, vă mai spun ceva, m-am uitat în mare parte la Antena 3."

Elena Udrea riscă să schimbe din nou confortul apartamentul dintr-un cartier de lux cu celula de arest. Asta după ce, la ieşirea din penitenciar, fostul ministru s-a întâlnit cu un martor.

Cristian Călugăru. Prieten şi nu doar atât. I-a fost consilier Elenei Udrea şi a urmat-o peste tot în cariera politică. Până când au ajuns la DNA, în acelaşi dosar. Ea, inculpată pentru spălare de bani. El, martor, fiind considerat cel care coordona postacii plătiţi din bani negri pentru a promova pe internet interesele PDL-ului.

Dacă s-a comis o încălcare, ar fi vorba despre o încălcare cu rea-credinţă, aşa spune legea, iar întâlnirea dintre doi oameni, la ieşirea din penitenciar, o întâlnire marcată de bucurie, nu cred că poate fi vorba de rea-acredinţă.

În decizia instanţei, care i-a dat voie să meargă în arest la domiciliu, scrie clar că Udrea nu are voie să vorbească cu martorii din dosar. Apărarea se bazează şi pe faptul că prietenul ei, Călugăru, e martor în alt dosar, nu în Gala Bute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri sociale » Primele mărturii ale Elenei Udrea