Antena Meniu Search
x

Video Primul sector de plajă din Eforie Sud este gata. Cum arată nisipul de care se vor bucura la vară turiştii

Chiar dacă mai avem ceva până la vară, vă ţinem la curent cu tot ceea ce se întămplă pe litoral şi vă spunem că în staţiunea Eforie Sud primul sector de plajă este deja gata. Este vorba despre un milion de metri cubi de nisip adus din largul mării.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 10.10.2022, 14:47

Vezi și

În ultimii doi ani, turiştii s-au plâns de nisipul dur din staţiunea Mamaia. Nu acelaşi lucru se întâmplă în Eforie, unde nisipul este mai fin, pentru că cel extras din larg are o structură diferită. Aşadar, turiştii care vor veni vara viitoare în staţiunea Eforie vor găsi un nisip mai fin decât cel din staţiunea Mamaia.

Primul sector de plajă terminat are între 100 şi 140 de metri

Primul sector este gata deja, vorbim despre o plajă mai largă, de 100-140 de metri, în condiţiile în care existau zone în care plajele dispăruseră complet. Şi intrarea în apă va fi mai bună decât cea din staţiunea Mamaia, pentru că se lucrează la plaje submerse.

Aşadar, s-a terminat un sector de plajă, se lucrează la următoarele trei sectoare de plajă, iar acolo este vorba despre trei milioane de metri cubi de nisip care va fi adus din larg, iar în total turiştii vor avea în Eforie Sud aproximativ cinci kilometri de plajă nouă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Primul sector de plajă din Eforie Sud este gata. Cum arată nisipul de care se vor bucura la vară turiştii