Antena Meniu Search
x

Prognoza METEO! Cum va fi vremea la început de săptămână

La noapte, vor mai fi unele înnorări şi ploi slabe prin Transilvania, Muntenia şi la munte, iar pe creste pot cădea precipitaţii mixte

La noapte, vor mai fi unele înnorări şi ploi slabe prin Transilvania, Muntenia şi la munte, iar pe creste pot cădea precipitaţii mixte

Vântul se menţine alert în sud-estul teritoriului. Minimele pornesc de la minus 2 grade în depresiuni, unde se va produce brumă, şi se opresc la 10 grade în extremitatea de sud a ţării.

La începutul săptămânii, temperaturile încep să crească şi vor atinge 25 de grade în Lunca Dunării. Luni, vremea va fi frumoasă la nivelul întregii ţări, însă de marţi reapar ploile în nordul, centrul şi vestul teritoriului. Atenţie la ceaţa matinală, care poate crea probleme în trafic, în zonele joase de relief.

În București, la noapte, cerul va avea unele înnorări la noapte şi mai pot apărea câţiva stropi de ploaie. Vântul nu va crea probleme, iar în zori temperatura va coborî până la 7 grade Celsius.

Vremea se menţine frumoasă până miercuri noaptea, când cresc şansele de ploaie. Temperaturile încep să crească de luni, iar marţi vor ajunge la 23 de grade Celsius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Prognoza METEO! Cum va fi vremea la început de săptămână