Antena Meniu Search
x

Video Propunerea unui om de afaceri din Cluj: primă oferită angajaţilor care decid să se vaccineze anti-Covid

Primă financiară pentru angajaţii care se vaccinează. Aceasta este propunerea unui director de companie din Cluj. Managerul este de părere că oamenii trebuie stimulaţi, chiar şi cu bani, pentru a alege să se imunizeze. Doar în acest fel economia îşi poate reveni cât mai curând.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 14.01.2021, 15:02

Vezi și
  • Directorul unei companii susţine că angajaţii care se vaccinează ar trebui să primească o primă
  • Omul ia în calcul suma de 50 de lei

Directorul companiei, una dintre cele mai mari fabrici producătoare de medicamente din ţară, propune ca fiecare angajat care se vaccinează să primească 50 de lei. Propunerea le este adresată tuturor oamenilor de afaceri din ţară, pentru că, spune el, trebuie să existe o formă de recunoştinţă pentru toţi cei care participă la efortul comun de a combate acest virus

Mai mult decât atât, în procesul de recompensare al celor care se vaccinează ar trebui să se implice şi Guvernul, pentru a putea face deductibilă acea sumă de bani, exact ca în cazul bonurilor de masă sau al bonurilor cadou. 

Doar în acest fel, accelerând procesul de vaccinare a populaţiei, pandemia va dispărea şi vom putea reveni la normal, spune reprezentantul acestei companii. Acesta mai spune că dacă fiecare companie va pune în balanţă cât va cheltui pentru acest bonus pentru vaccinare, comparativ cu pierderile uriaşe suferite din cauza pandemiei, îşi va da seama că merită efortul financiar.

Primii angajaţi care vor primi cei 50 de lei, dar nu se ştie încă sub ce formă, sunt chiar cei ai fabricii de medicamente. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Propunerea unui om de afaceri din Cluj: primă oferită angajaţilor care decid să se vaccineze anti-Covid