Antena Meniu Search
x

Strategie PARŞIVĂ a PROXENEŢILOR de la Iaşi! Cum a convins-o administratorul salonului de MASAJ EROTIC unde se practica PROSTITUŢIA pe mama unei fete să o lase să lucreze pentru el!

Soţii Mugurel şi Gabriela Zarughevici, administratorii unui salon de masaj erotic din Iaşi, au încercat recrutarea unei minore prin folosirea unor fotografii ale unui copil în anunţul de angajare, părinţii minorei fiind păcăliţi că fata lor va lucra ca bonă. Soţii Zarughevici au fost arestaţi la propunerea procurorilor DIICOT, care au făcut mai multe percheziţii la salonul de masaj săptămâna trecută, scrie News.ro

Soţii Mugurel şi Gabriela Zarughevici, administratorii unui salon de masaj erotic din Iaşi, au încercat recrutarea unei minore prin folosirea unor fotografii ale unui copil în anunţul de angajare, părinţii minorei fiind păcăliţi că fata lor va lucra ca bonă. Soţii Zarughevici au fost arestaţi la propunerea procurorilor DIICOT, care au făcut mai multe percheziţii la salonul de masaj săptămâna trecută, scrie News.ro

Potrivit DIICOT Iaşi, modul de recrutare a victimelor era prin anunţuri în presă, pe internet, inclusiv pe aplicaţia ,,OLX”, tinerele fiind recrutate atât din România, cât şi din Republica Moldova. După ce avea loc recrutarea, fetele erau plasate de Mihai Zarughevici soţiei sale, care se ocupa de angajare, instruire, programarea clienţilor, remunerarea tinerelor. Unora dintre fete li se asigura transport, Gabriela Zarughevici fiind cea care le transporta de la salon la locuinţă, altora li se asigura cazare chiar în incinta salonului sau în apartamente închiriate în zona centrală a oraşului.

“Tinerele erau recrutate de către numitul Zarughevici Mugurel Mihai din diverse medii sociale, cu precădere din familii dezorganizate, din mediul rural şi urban, cu o situaţie financiară precară. Înainte de a fi angajate la salon, aceste tinere  dădeau un ,,test”, în sensul că inculpatul profita de naivitatea lor şi le determina să întreţină cu el raporturi sexuale”, se arată în referatul cu propunere de arestare preventive în cazul celor doi proxeneţi. Totodată inculpatul Zarughevici Mugurel Mihai a încercat recrutarea unei minore, întreţinând cu ea raporturi sexuale, dar nereuşind să-i convingă părinţii să o lase să lucreze ca ,,bonă” pentru familia Zarughevici. Inculpatul a recurs la un tertip descalificant, folosindu-se de fotografiile unui copil drept garanţie în faţa părinţilor tinerei pentru seriozitatea anunţului de angajare”, se mai arată în referatul procurorilor.

Anchetatorii mai susţin că soţii Zarughevici au câştigat importante sume de bani din această activitate, din care au dezvoltat afaceri imobiliare şi au achiziţionat mai multe bunuri mobile şi imobile, deşi în prezent nu au nicio firmă înregistrată pe numele lor.

Pe acelaşi subiect

Zarughevici folosea în tactica recrutării mai multe tertipuri, respectiv le promitea acestor tinere câştiguri mari de bani, cazare în Iaşi pentru cele din mediul rural, posibilitatea de a beneficia de tehnici de înfrumuseţare, inclusiv operaţii estetice.

“Pe unele din ele reusea să le facă să se îndrăgostească de el şi astfel deveneau mai uşor de manipulat”, se arată în referatul cu propunerea de arestare a celor doi proxeneţi acuzaţi de trafic de minori.

Odată recrutate, fetele primeau un telefon “de serviciu” de pe care îi raportau prin SMS proxenetului dacă erau libere sau aveau client. “Zarughevici Mihai Mugurel i-a dat un telefon, spunându-i că e telefonul de muncă pe care o vor contacta clienţii. Ea trebuia să îi dirijeze unde să vină şi să îi raporteze de fiecare dată lui printr-un sms. Când avea client trebuia să îi trimită litera C şi când era liberă L. Persoana vătămată mai precizează că în fiecare seară Zarughevici Mugurel Mihai îi cerea să şteargă mesajele de pe telefon, respectiv toate mesajele primite sau trimise către el”, se mai arată în documentul DIICOT.

Tot prin mesaje SMS proxenetul trimitea sfaturi tinerelor şi le dojenea când acestea îşi exprimau intenţia de a pleca de la salonul de masaj erotic. “Atenţie mare la cum şi ce vorbeşti. La intonaţie, la felul cât de cald îi vorbeşti şi să vb la dvs cu ei. Fii calmă şi dulce la vorbă”, era sfatul lui Zarughevici către o “angajată” a sa.

O altă fată era convinsă să nu plece prin promisiuni de dezvoltare a afacerii.

“Cu tine nu o să se schimbe nimic. Dimpotrivă, eu vreau să devii mai apropiată de mine. Vreau să fii omul meu de încredere, vreau să câştigi mai mulţi bani. Vreau să începi să capitalizezi bani. În perioada Mai-Noiembrie merge cel mai bine activitatea asta. Sunt foarte dezamăgit de ce decizie vrei să iei. Când ne-am cunoscut nu exista nimeni care să aibă grija ta. Când ai început să ai bani, au apărut iubiţi, unchi, etc. Toţi au grija ta. Unde sunt ei când trebuie să plăteşti chirii, mâncare, etc ? Tu te ştergi la fund cu mine ptr că tu crezi că alţii sunt mai buni. Să ştii că tu greşeşti că nu te mai interesează ceea ce noi am vorbit. Tu eşti foarte influenţată de alţii să renunţi la colaborarea noastră. Motivele pe care mi le-ai zis nu sunt motive solide să renunţi la lucru. Sunt doar nişte presupuneri de 2 bani. Poate altele sunt motivele. Eu îţi propun să te mai gândeşti”, era un alt SMS trimis de proxenet altei tinere care dorea să plece de la salonul de masaj.

DIICOT susţine că şi soţia lui Zarughevici era implicată în afacere, ea fiind cea care se ocupa de încasările provenite din exploatarea sexuală a minorelor.

“Implicarea inculpatei Zarughevici Gabriela în activitatea infracţională era totală, aceasta fiind ţinută la curent permanent de către soţul său cu privire la situaţia încasărilor financiare rezultate de pe urmă persoanelor exploatate. Totodată, Zarughevici Gabriela era cea care are rolul de a determina victimele – cu precădere cele de la salon – să întreţină raporturi şi acte sexuale cu clienţii”, se mai arată în referat.

Procurorii DIICOT au descins în 27 iulie la salonul de masaj erotic din Iaşi după ce au avut informaţii că mai multe tinere, inclusiv minore cu vârste între 15 şi 17 ani, erau exploatate sexual. Salonul de masaj este administrat de cei doi soţi, care se ocupau de racolarea fetelor.

Procurorii DIICOT Iaşi au făcut şase percheziţii în municipiul Iaşi, între care una la sediul salonului situat în centrul oraşului. În anchetă sunt vizate cinci persoane, care ar fi comis infracţiunile de trafic de minori în formă continuată şi proxenetism în formă continuată.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, cinci persoane vătămate, inclusiv minore, cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, au fost exploatate sexual, acestea fiind determinate să întreţină raporturi sexuale contra cost cu clienţii salonului.

Tinerele erau recrutate din diverse medii sociale, cu precădere din familii dezorganizate, cu o situaţie financiară precară. Înainte de a fi angajate, persoanele vătămate susţineau un ”test”, în sensul că administratorul salonului profita de naivitatea tinerelor determinându-le  să întreţină cu acesta raporturi sexuale.

”În tactica recrutării, suspectul a uzitat mai multe tertipuri, respectiv le promitea tinerelor câştiguri de bani (200 euro/lună), cazare în municipiul Iaşi pentru cele din mediul rural, posibilitatea de a beneficia de tehnici de înfrumuseţare, inclusiv operaţii estetice sau aplica metoda ”lover boy” pentru ca persoanele vătămate să devină mai uşor de manipulat”, susţin procurorii.

Modul de recrutare se realiza prin anunţuri în presă, inclusiv printr-o aplicaţie de anunţuri online, tinerele fiind recrutate atât din România, cât şi din Republica Moldova.

După ce erau recrutate, tinerele erau plasate soţiei care se ocupa de angajare, instruire, programarea clienţilor şi remunerarea fetelor.

”Pe unele dintre ele, suspecta le transporta la/de la salon la locuinţă, altora le asigura cazare chiar în incinta salonului sau în apartamente închiriate în zona centrală a oraşului. Dacă iniţial tinerele erau induse în eroare că vor executa doar masaj erotic, în final acestea ajungeau să întreţină raporturi sexuale cu clienţii. De asemenea, unele dintre victime, după ce activau o perioadă de timp în incinta salonului de masaj, ajungeau în final să practice prostituţia în apartamente închiriate şi puse la dispoziţia lor de către suspecţi”, se mai arată în comunicatul DIICOT.

În urma cercetărilor, s-a constatat că activitatea salonului datează din cursul anului 2001, iar de atunci există date şi indicii că suspecţii au exploatat  mai multe tinere, majore şi minore.

Din activitatea prestată de către tinere, administratorii salonului au încasat sume importante de bani din care au dezvoltat afaceri imobiliare şi au achiziţionat mai multe bunuri.

În timpul percheziţiilor au fost găsite mai multe sume de bani, droguri de risc, ţigări de contrabandă iar într-o locaţie închiriată de către suspecţi pentru practicarea prostituţiei, a fost identificată o persoană vătămată minoră.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Strategie PARŞIVĂ a PROXENEŢILOR de la Iaşi! Cum a convins-o administratorul salonului de MASAJ EROTIC unde se practica PROSTITUŢIA pe mama unei fete să o lase să lucreze pentru el!