Antena Meniu Search
x

Foto Pui de pisică, blocat de două zile într-un copac, salvat de pompierii băimăreni. Stăpâna încercase cu disperare să coboare pisoiaşul care plângea neîncetat

O pisică blocată de două zile într-un copac a fost salvată de pompierii de la ISU Maramureș și înapoiată stăpânei, după o intervenție ca la carte.

de Redactia Observator

la 24.04.2021, 18:21

pisică salvată de pompieri
Pisica a ajuns înapoi în brațele stăpânei, după două zile de chin - ISU Maramureș
  • Felina a scăpat teafără, încă o dovadă a faptului că pisicile au nouă vieți

Astăzi un pui de pisică a avut mare noroc cu Ionuț și colegii săi care i-au venit în ajutor, de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș.

Puiul de pisică era de două zile într-un copac, unde plângea neîncetat, iar stăpâna lui nu avea cum să ajungă la el.

Ajutorul a venit din partea pompierilor băimareni, care l-au coborât în siguranță și l-au dat stăpânei.

Pisică blocată de patru zile pe acoperișul unui bloc, misiune imposibilă pentru pompierii din Vaslui

Misiune neobişnuită și pentru pompierii din Vaslui, luna trecută. Aceştia au intervenit pentru salvarea unei pisici ce rămăsese blocată pe acoperişul unui bloc preţ de 4 zile, fără apă şi fără hrană.

Locatarii au fost cei care au sunat la 112, pentru a cere ajutor. La faţa locului au fost trimişi pompierii, care au intervenit cu o autospecială şi cu un echipaj specializat, dar eforturile au fost în zadar. Speriată de mobilizarea de forţe, pisica s-a făcut nevăzută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Pui de pisică, blocat de două zile într-un copac, salvat de pompierii băimăreni. Stăpâna încercase cu disperare să coboare pisoiaşul care plângea neîncetat