Antena Meniu Search
x

Răzbunare în stil mafiot în Piteşti: ia dat foc la maşină

S-a răzbunat pe vărul lui ca-n filmele de acţiune pe care le-a văzut. Asta le-a spus un tânăr din Piteşti poliţiştilor după ce aseară a incendiat maşina verişorului său

Vezi și

S-a răzbunat pe vărul lui ca-n filmele de acţiune pe care le-a văzut. Asta le-a spus un tânăr din Piteşti poliţiştilor după ce aseară a incendiat maşina verişorului său

Cei doi s-ar fi certat de la nişte bani. Unul n-a vrut să dea cu împrumut. Celălalt n-a acceptat refuzul. Incendiatorul s-a ascuns de poliţişti în pod, dar după ce a dat ochii cu el, a recunoscut totul.

Autoturismul e pe jumătate topit. De toată partea din faţă, s-a ales scrumul. Şi e doar mâna vărului, spune proprietarul maşinii. Bărbatul de 23 de ani a fost săltat deja de poliţişti. L-au găsit în podul casei lui, ascuns. Apucături de piroman are. Tânărul a incendiat maşina verişorului după ce aseară s-ar fi certat cu el. Râca a stins-o cu foc. În stil mafiot, cum a văzut el în filme, le-a zis poliţiştilor.

Se pare că proprietarul maşinii ar fi refuzat să-i dea nişte bani cu împrumut. Aşa că bărbatul a simţit nevoia să se răzbune. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit aseară la maşina în flăcări.

Tânărul care a recunoscut că a pus focul a fost reţinut. Acesta a fost condus la sediul poliţiei municipiului Piteşti. A fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Bărbatul este cercetat pentru infracţiunea de distrugere prin incendiere. Vărul lui n-avea asigurare pentru autoturism.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Răzbunare în stil mafiot în Piteşti: ia dat foc la maşină