Antena Meniu Search
x

Razie printre soferii bucuresteni

Zeci de soferi bucuresteni au fost trasi pe dreapta de politistii de la Rutiera, pentru un control al alcoolemiei. Trei dintre ei au picat examinarea cu etilotestul, intr-un interval de numai o ora

Vezi și

Aparentele nu conteaza in momentul in care te urci baut la volan. Iar cu reflexele si judecata incetosate de alcool, un barbatul a gonit pe strazile din Bucuresti. I-a dat curaj statutul de sofer profesionist.

Un alt sofer a fost dus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea probelor de sange. Acolo a ajuns si un tanar care a baut mai multe pahare cu vin si apoi a plecat la plimbare cu masina. Initial, el nu a vrut sa opreasca la control.

Si un alt tanar de 19 ani, sofer cu acte de mai putin de doua luni, s-a ales cu dosar penal, dupa ce politistii i-au gasit o alcoolemie de 0.99 miligrame de alcool pur in aerul expirat.

Din razia politistilor de la Rutiera nu a lipsit niciun amator al berii. "Am cautat sa-i gasim pe acei soferi care, in timpul mini vacantei, au fost si au sarbatorit, apoi au urcat bauti la volan", a declarat Inspectorul Andrei Codau de la Biroul Politiei Rutiere.

In total, politistii au dat peste 200 de amenzi si au retinut 10 permise, dintre care sapte pentru soferi care s-au urcat bauti la volan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Razie printre soferii bucuresteni