Antena Meniu Search
x

Reacţia lui Adrian Mutu, după apariţia unei plângeri penale împotriva sa: "Dacă cineva mă judecă, înseamnă ca nu are familie"

Fostul fotbalist Adrian Mutu a reacţionat pe Facebook, după ce în presă au apărut informaţii despre o plângere penală împotriva sa.

Fostul fotbalist Adrian Mutu a reacţionat pe Facebook, după ce în presă au apărut informaţii despre o plângere penală împotriva sa.

"Setea de scandal a unor sefi de canale media îmi pătează imaginea promovând un personaj - infractor dovedit, de altfel - care încearcă sa scape de consecințele unor fapte făcând show-uri pe la TV, folosindu-se de numele meu. Dacă cineva ma judeca pentru faptul ca m-am înfuriat ca persoana care se presupunea ca trebuie sa aibă grija de fiul meu de 3 săptămâni îmi fura din casa și cine știe de ce altceva mai era in stare, înseamnă ca nu are familie, nici nu înțelege conceptul sau ca e din piatra. Eu am făcut toate demersurile legale pentru ca acest grup sa răspundă in fata legii și sper ca aceste lămuriri sa ducă la închiderea subiectului in spațiul public. Oricum, aceasta este pentru ultima oară când mai comunic public pe aceasta tema. Mulțumesc!", a scris pe Facebook fostul fotbalist.

Un bărbat a depus o plângere penală împotriva fostului fotbalist Adrian Mutu, pe care îl acuză de ameninţare, afirmă surse din Poliţie, care precizează că plângerea penală a fost depusă în 8 mai, la Secţia 9 Poliţie din Capitală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Reacţia lui Adrian Mutu, după apariţia unei plângeri penale împotriva sa: "Dacă cineva mă judecă, înseamnă ca nu are familie"