Antena Meniu Search
x

Video Reacția unui turist american, după ce a închiriat un apartament la Brașov. "Uitați-vă ce mi-a lăsat proprietarul"

Un turist american a fost atât de impresionat de generozitatea și eleganța poporului român, încât a decis să posteze pe TikTok experiența pe care a avut-o la închirierea unui apartament în Brașov. Imaginile au strâns peste 3.000 de aprecieri. 

de Redactia Observator

la 12.02.2023, 16:08

turism american în Brașov pe TikTok
Reacția unui turist american, după ce a închiriat un apartament la Brașov. "Uitați-vă ce mi-a lăsat proprietarul" - TikTok

Câteva bomboane Poiana și două sticle de apă Borsec au fost suficiente pentru a-l înveseli pe turistul american, deja impresionat de condițiile din apartamentul închiriat în Brașov.

"Apartamentul este perfect, uitați-vă la asta. Apartament Airbnb perfect la Brașov. Acesta este balconul, se văd munții. E extraordinar, perfect decorat. Dar pentru mine nu e destul, trebuie să mai facă ceva în plus... Poporul român îmi aduce aminte de cât de educat este. Ceva de Jules Verne aici, dacă nu știți cine este Jules Verne trebuie să mai învățați... Și iată și limba universală, pe care toată lumea o înțelege. Uitați ce mi-a lăsat proprietarul... E iarnă, în cazul în care vrei să ai o pauză de cafea, de ceai, iată câteva dulciuri, puțină ciocolată Poiana, pare că e brand româneasc, Poiana cred că este o regiune sau un oraș aici în România, sau cred că e stațiunea de schi. Și niște apă minerală și plată, unul dintre cele mai bune branduri din România", a spus turistul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul a fost plăcut surprins și de modul în care proprietarul a păstrat curățenia în apartament, în ultimul an, precizând că nu "s-a învechit deloc".

"Și vă spun, apartamentul este uimitor... Nu era de ajuns să pună o mașină de spălat, avem și o mașină de uscat rufe, nou-nouță, miroase ca și cum ar fi nouă. Dar nu, a fost aici și vara trecută, ceea ce înseamnă că au avut grijă perfectă de apartament. Nu s-a învechit deloc de când am fost ultima oară", a fost de părere el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Reacția unui turist american, după ce a închiriat un apartament la Brașov. "Uitați-vă ce mi-a lăsat proprietarul"