Antena Meniu Search
x

UNTOLD. Tot ce trebuie să ştii despre accesul la festival, REGULI şi RESTRICŢII şi sistemul de plată! #100deziledevară

Sute de mii de oameni iau parte la Festivalul Untold, unul din cele mai aşteptate evenimente ale anului. Toţi cei care şi-au cumpărat bilete online pentru ediţia de anul acesta, au posibilitatea să parcurgă în avans, online, o parte din procesul de check-in, câștigând astfel timp la intrarea în festival.

Sute de mii de oameni iau parte la Festivalul Untold, unul din cele mai aşteptate evenimente ale anului. Toţi cei care şi-au cumpărat bilete online pentru ediţia de anul acesta, au posibilitatea să parcurgă în avans, online, o parte din procesul de check-in, câștigând astfel timp la intrarea în festival, scrie paginadetransilvania.ro

Procesul de check-in online se realizează astfel: începând cu data de 28.07.2017, festivalierii pot accesa pagina https://topup.in-town.ro/web și se pot înregistra cu adresa de e-mail de pe care au achiziționat abonamentele și biletele. Participanţii trebuie să completeze cu atenție datele solicitate în formular, apoi să urmeze pașii și să efectueze procesul de check-in pentru fiecare abonament sau bilet pe care l-au achiziționat online.

Numai persoana înregistrată în formularul de check-in va putea să primească brățara de festival, în baza biletului și a actului de identitate. Procesul de check-in online nu este obligatoriu, dar va salva participanților la festival timp important și le va oferi acces la funcția de alimentare online cu bani a brățărilor de festival. Dacă tinerii aleg să facă check-in-ul online, atunci când ajung la festival tot ce trebuie să facă este să prezinte biletul valid și actul de identitate pentru a primi brățara.

Tinerii sub 18 ani, pe lângă bilet și act de identitate, vor avea nevoie și de documentul ce atestă acordul părinților care poate fi găsit pe https://untold.com/parentalconsent. Accesul minorilor sub 14 ani este permis doar pe baza unui bilet valid și însoțit de un părinte.

Marți, 1 august și miercuri, 2 august, programul de check-in este între orele 14:00 – 22:00 iar în perioada festivalului este între orele 12.00-03.00 a.m. Accesul în festival se va face, în perioada 3-6 august, între orele 12.00-06.30.

CHECK-IN ÎN CAMPING ȘI CAMPUS

Tinerii care și-au cumpărat un bilet pentru una dintre variantele de cazare oferite de UNTOLD, trebuie să știe că programul de check-in în campus este începând de joi, 03.08.2017, ora 8:00 AM cu acces non-stop iar în campingul UNTOLD, începând de miercuri 02.08.2017, ora 18:00 cu acces non-stop.

OBIECTE INTERZISE

În perimetrul festivalului este interzisă intrarea cu următoarele obiecte: droguri, sticle, biberoane, lasere, genți, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mâncare și băuturi, animale, umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, sau orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți participanți.

Este permis accesul cu: poșetă/borsetă (dimensiunea maximă permisă 21cm x 29cm) aparate de fotografiat compacte, brichete, camere GoPro, baterii externe, medicamente, insulină, picături uz medicinal, spray inhalator pentru astm. Orice astfel de produse sunt premise doar dacă sunt însoțite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor acesteia și cu maxim o doză zilnică. Pentru întreaga listă de obiecte permise și interzise în perimetrul festivalului, participanții pot consulta regulamentul de pe site-ul untold.com.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » UNTOLD. Tot ce trebuie să ştii despre accesul la festival, REGULI şi RESTRICŢII şi sistemul de plată! #100deziledevară