Antena Meniu Search
x

Poliţişti suceveni, ATACAŢI CU PIETRE în timpul serviciului. Întreaga scenă, postată pe internet

Întreaga scenă, postată pe internet de către unul din agresori, s-a petrecut, vineri seară, după ce un căruţaş a refuzat să se legitimeze. Ajutat de prieteni,acesta a aruncat cu pietre în cei doi agenţi, dar şi în mascaţii veniţi în ajutor.

Vezi și

Întreaga scenă, postată pe internet de către unul din agresori, s-a petrecut, vineri seară, după ce un căruţaş a refuzat să se legitimeze. Ajutat de prieteni,acesta a aruncat cu pietre în cei doi agenţi, dar şi în mascaţii veniţi în ajutor.

Depăşiţi numeric, mascaţii încearcă să-i îndepărteze pe agresori cu gaze lacrimogene. 

Întreg scandalul a pornit după ce un căruţaş oprit la control a refuzat să se legitimeze. A forţat calul să alerge şi, cu poliţiştii pe urmele lui, s-a adăpostit într-o curte.

Cei doi agenţi, de 21 şi 24 de ani, au fost înconjuraţi rapid de prietenii fugarului. Agresaţi, poliţiştii au cerut sprijinul mascaţilor pentru calmarea spiritelor. 

Pe acelaşi subiect

Nici mascaţii nu au reuşit, însă, să-i intimideze pe agresori. Un val de bolovani a venit peste ei. O maşină a echipajului a fost avariată. 

Mai mulţi agenţi au venit în sprijin. În final scandalagiii au fost duşi la audieri.

Imaginile cu incidentul au fost filmate şi postate pe internet chiar de o persoană din anturajul agresorilor. Au fost distribuite şi de liderul sindicatului poliţiştilor suceveni, care a criticat dur conducerea Poliţiei. 

"Domnilor șefuți, șefuleți sau ce mai sunteți voi pe acolo, prin birourile tapetate, cu asta se confruntă polițiștii din stradă! Dar nu aveți de unde să știți, mititeii de voi, avem șefi de poliții județene, de servicii și de structuri care nu au lucrat o zi în teren!!! (...) Vă provoc la un exercițiu de imaginație, gândiți-vă la cum decurge "dialogul" dintre membrii acestei comunități și un echipaj de poliție rurală aflat într-o banală misiune de patrulare", a spus Bogdan Bănică.

Internauţii s-au revoltat, menţionând că şefii din Poliţie nu au rezolvat nimic după incidentul de luna trecută, când Sorin Vezeteu a fost înjunghiat mortal în timpul serviciului. 

"Constat că moartea colegului nostru, a fost în zadar. Nu s-a schimbat nimic în bine, vestele antiînjunghiere sunt tot necomandate, mașinile tot acelea, dar mai puține că zilnic pică din ele, de legislație nici nu vorbesc!", a scris un poliţist pe Facebook.

După audieri, au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale, iar femeia care a spart cu piatra geamul maşinii de poliţie se află sub control judiciar pentru 60 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Poliţişti suceveni, ATACAŢI CU PIETRE în timpul serviciului. Întreaga scenă, postată pe internet