Antena Meniu Search
x

Români arestați în Japonia

Doi români au semănat panică pe o stradă din Tokyo, Japonia. Unul dintre ei a jefuit un client al unei bănci iar celălat a stat de pândă.

Vezi și

Doi români au semănat panică pe o stradă din Tokyo, Japonia. Unul dintre ei a jefuit un client al unei bănci iar celălat a stat de pândă.

Unul dintre ei a jefuit un client al unei bănci iar celălat a stat de pândă. Deşi au furat o geantă cu 400 de mii de dolari în interior, românii nu au putu fugi prea departe. Trecătorii şi un agent de pază care au văzut atacul i-au reţinut iar poliţia i-a arestat.

Tokyo. Japonia. O stradă aparent liniştită. Un bărbat îmbrăcat cu un tricou albastru stă sprijinit de un zid, părând că aşteaptă ceva. Sau pe cineva. În stânga lui e un agent de pază, nici el mai entuziasmat de ce i se întâmplă. La un moment dat un bărbat iese din bancă cu o geantă în mână. Atunci se dezlănţuie nebunia.

Tânărul cu tricou îl loveşte fulgerător pe afacerist şi îi smulge servieta în care se aflau 400 de mii de dolari. Fuge apoi mâncând pământul, în timp ce victima cerea disperată ajutorul. Trecătorii şi agentul de pază intră în alertă şi pornesc imediat în urmărirea hoţului. În scurt timp acesta este prins.

Este vorba de un român de 25 de ani, reţinut de poliţiştii japonezi. Aceeaşi soartă a avut un alt român, de 37 de ani , considerat complicele primului. Deşi totul a fost filmat pas cu pas, românii susţin că sunt nevinovaţi şi cer să fie eliberaţi. Atacul a avut loc pe 3 aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Români arestați în Japonia