Antena Meniu Search
x

Români au renunţat la vacanţele în străinătate şi au mers în staţiunile din țară, în minivacanţa de 1 Decembrie

Premieră în turismul românesc. Pentru prima oară în ultimii 27 de ani, cei mai mulţi dintre români au renunţat la vacanţele în străinătate.

Vezi și

Premieră în turismul românesc. Pentru prima oară în ultimii 27 de ani, cei mai mulţi dintre români au renunţat la vacanţele în străinătate şi au mers în staţiunile de la noi în minivacanţa de 1 decembrie. Aproape 90.000 de turişti au cheltuit zilele acestea 9 milioane şi jumătate de euro doar pentru cazare şi masă. Cu bateriile încărcate, încă înfruntă traficul în drumul înapoi spre case.  Se circulă bară la bară pe Valea Prahovei.

20.000 de turişti au ajuns pe Valea Prahovei. Mulţi dintre ei ştiau că nu sunt patru zile de distracţie, ci doar trei. 

Pe ultima şi-o petrec bară la bară, în trafic. 

Şi nici amintirile de vacanţă nu sunt toate plăcute. În Azuga, ploaia a dat peste cap planurile. Ca valul de turişţi să nu rămână prin gări, trenurile au fost suplimentate. La fel şi personalul. Aglomeraţie a fost şi în staţiunile din Gorj. La Rânca, zăpada a fost din plin după ce trei zile a nins fără oprire. Iarnă autentică a fost şi în Harghita.

90.000 de turişti români, care au ales destinaţii din ţară, au cheltuit aproape 9 milioane şi jumătate de euro doar pentru cazare şi servicii de masă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Români au renunţat la vacanţele în străinătate şi au mers în staţiunile din țară, în minivacanţa de 1 Decembrie