Antena Meniu Search
x

România e paralizată de viscol!

România e paralizată! În continuare, cele trei autostrăzi şi 31 de drumuri naţionale sunt blocate. În total, însă, pe mai bine de o sută de şosele importante nu se circulă. Deşi avertizările de vreme rea au fost date de săptămâna trecută, mii de oameni au pornit la drum.

Vezi și

 Autostrada Soarelui s-a transformat într-o mare de gheaţă. A2 a fost închisă, încă de ieri. Aşa că sutele de oameni pe care viscolul i-a prins în maşini au căutat să se adăpostească. Cei mai mulţi s-au oprit la Lehliu. Şi acolo au rămas mai bine de 24 de ore.

Nervoşi, unii dintre şoferi au încercat să păcălească autorităţile. A fost o noapte albă şi pentru şoferii prinşi în capcana iernii pe A1.

Autostrada care leagă Bucureştiul de restul Munteniei şi Oltenia e îngropată sub zăpada. ilustratie 01 14 jandarmi la lopată 00 48 utilaj blocat 01 04 maşină îngropată

Viscolul şi zăpada au adus haosul şi în judeţul Ialomiţa. Sute de oameni care au vrut să ajungă la Slobozia au rămas blocaţi pe DN 2 A.

Zăpada a căzut ca un blestem asupra transportatorilor. Sute de tirişti au rămas blocaţi în nămeţi cu tot cu marfa pe care trebuiau s-o livreze la termen.

În Sibiu, sute de tiruri au fost oprite într-o coadă care se întinde pe 8 kilometri. Acolo vremea s-a domolit, însă şoferii n-au fost lăsaţi să plece.

Autorităţile nu pot spune când vor fi redeschise drumurile. Cele trei autostrăzi şi peste 34 de drumuri naţionale rămân blocate. Vorbim mai ales de drumurile din judeţele Buzău, Ialomiţa, Galaţi, Argeş, Gorj şi Vrancea, inclusiv cel dintre Focşani şi Afumaţi pe E 85. cartoane si harta pe toata bucata

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » România e paralizată de viscol!