Antena Meniu Search
x

Curs valutar

România, lovită de furia naturii

Furia naturii i-a îngrozit pe sute de oameni ieri. În Neamţ o comună a fost ruptă de lume vreme de câteva ore din cauza şuvoaielor, iar în Bistriţa Năsăud o familie îşi putea pierde casa din cauza unui trăsnet.

de Redactia Observator

la 29.05.2014 , 08:26

Furia naturii i-a îngrozit pe sute de oameni ieri. În Neamţ o comună a fost ruptă de lume vreme de câteva ore din cauza şuvoaielor, iar în Bistriţa Năsăud o familie îşi putea pierde casa din cauza unui trăsnet 

Cel mai rău a fost însă într-o localitate din Suceava. Vreme de o oră niciun localnic din comuna Mănăstirea Humorului n-a îndrăznit să iasă afară. Când s-a împrăştiat norii şi au ieşit din case, oamenii au păşit pe un strat gros de gheaţă. Grindina a distrus tot!

Nu s-ar fi întâmplat asta dacă şanţurile n-ar fi fost făcute de mântuială, acuză oamenii. Sunt prea puţin adânci şi nu pot prelua toată apa în cazul unei furtuni.

Vezi și

În Bistriţa-Năsăud, natura a fost la un pas să ia vieţi omeneşti.Un trăsnet a aprins grajdul şi şura dintr-o gospodărie. Vecinii au sărit în ajutorul proprietarilor şi au reuşit să salveze animalele până au ajuns pompierii.Proprietara gospodăriei afectate a făcut un atac de panică şi a avut nevoie de ajutorul medicilor

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » România, lovită de furia naturii