Antena Meniu Search
x

Românul, regele grătarului. Fumul grătarelor s-a ridicat peste pădurile din toată țara, de 1 Mai

S-a ridicat fumul până la cer peste pădurile din toată ţara. Pe dogoarea cărbunilor, s-au copt mici, carne, peşte. În faţa fiecărui grătar, românul s-a simţit rege. Fiecare şi-a pus la cale ospăţul după propriile reţete.

Vezi și

S-a ridicat fumul până la cer peste pădurile din toată ţara. Pe dogoarea cărbunilor, s-au copt mici, carne, peşte. În faţa fiecărui grătar, românul s-a simţit rege. Fiecare şi-a pus la cale ospăţul după propriile reţete. La umbra pădurii, o gospodină a frământat şi aluatul - ca să prepare scovergi.

Valea Cerbului a fost inundată astăzi de fumul grătarelor încinse pe ritmurile muzicii de petrecere. 

Un cuplu a venit din Bragadiru pentru 3 zile în mijlocul naturii. Dimineaţa a început cu o cafea servită pe malul apei, pentru că ziua se anunţa lungă. 

După focul grătarului, domnii s-au răcorit cu o bere răcorită în pârâu. 

Între două grătare, gălăţenii şi-au încercat norocul la undiţă. Şi dacă peştele a tras, meniul a fost repede schimbat. 

La marginea Capitalei, nu a mai fost loc să arunci un ac. De la prima oră, în pădurea Cernica s-au instalat mesele si gratarele.

Copii, parinti, bunici, cu totii au venit in padurea Cernica pentru a se relaxa în locul unde aproape ca a fost patura langa patura.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Românul, regele grătarului. Fumul grătarelor s-a ridicat peste pădurile din toată țara, de 1 Mai