Antena Meniu Search
x

Rromii ar putea primi legitimatii care sa le ateste identitatea

Desi sunt multi care nu au nici macar buletin, rromii din tara noastra ar putea avea in buzunar legitimatii speciale care sa le ateste identitatea.

Vezi și

Ideea ii apartine lui Florin Cioaba, autoproclamat ca regele rromilor, care spune ca s-a saturat ca toti semenii sai care sunt prinsi cu ilegalitati peste hotare sa spuna ca sunt romani.

Problema se va discuta la Congresul Organizatiei Internationale a Romilor ce va incepe peste doua zile, la Sibiu. Lideri ai rromilor din 35 de state europene, dar si din America, Australia si India vor veni la congres si vor analiza propunerea lui Cioaba.

“Cu toate ca-n Europa traiesc circa 13 milioane de romi, doar de rromii din Romania se vorbeste, nu se vorbeste de rromii din Polonia, de rromii din Bulgaria sau din Franta.

Vom incerca sa gasim metode pentru a putea sa ne disociem de toti aceia care incalca legile, de toti aceia care fac etnia de ras. Vom incerca sa eliberam legitimatii speciale care sa arate identitatea celor care fac parte din Romania si din tarile respective”, a declarat Florin Cioaba.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Rromii ar putea primi legitimatii care sa le ateste identitatea