Antena Meniu Search
x

Sanctuarul de ursi de la Zarnesti e si in atentia stainilor

Strainii sunt mari iubitori de animale, asa ca sunt interesati si de ursii nostri de la Zarnesti. O jurnalista de la revista "National Geographic", Victoria Hillman, ne-a facut o vizita ca sa afle mai multe despre munca celor care se ocupa de ursi

Vezi și

“In materialul lor, au prezentat rezervatia si au facut o mica comparatie cu animalele din padure. S-a aratat modul, conditiile foarte bune de trai, de ingrijire”, a declarat managerul rezervatiei “Liberty”. Jurnalista a venit sa afle cum sunt ingrijiti, cum sunt hraniti si cum sunt tratati ursii din rezervatia "Libearty" de la Zarnesti.

"Vazand ca ursii de aici fac ceea ce fac toti ursii, este uimitor. Totusi, se poate vedea durerea cand te uiti in ochii lor. A fost minuntat ca am avut ocazia sa vad sanctuarul. Acesta nu este o gradina zoologica, ci un loc de speranta pentru viitor", a spus jurnalista.

Cuvinte de lauda, care i-au facut pe ingrijitori si, mai ales pe cei care se ocupa de rezervatie, sa fie si mai atenti la ceea ce se intampla in sanctuarul cu cei 73 de ursi. “Mi-a placut foarte mult ca a fost echidistanta. A plecat cu o impresie foarte, foarte placuta. Asa cum pleaca si turistii de aici, fie romani, fie straini”, a adaugat managerul.

A plecat cu o impresie foarte, foarte placuta. Asa cum pleaca si turistii de aici. Fie romani, fie straini.

Rezervatia "Liberty" din Zarnesti este cea mai mare din lume, ca suprafata. Are zece hectare si cei mai multi ursi bruni captivi din Europa. Un bilet de intrare costa 25 de lei pentru adulti si cinci lei pentru copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Sanctuarul de ursi de la Zarnesti e si in atentia stainilor