Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sărbătorile vin cu bucurii pentru copiii secţiei de Pediatrie din Arad. Oameni cu suflet au strâns pentru ei în jur de 20 de mii de euro, numai din monede

O tonă şi jumătate de monede! Adică în jur de 20.000 de euro

de Redactia Observator

la 14.12.2015 , 13:46

O tonă şi jumătate de monede! Adică în jur de 20.000 de euro. Atât s-a strâns în nici o lună la Arad în cadrul campaniei Donează pentru Spitalul de Pediatrie. Cu banii adunaţi se va cumpăra mobilier pentru unitatea medicală. Iar darurile vor fi aduse chiar de Moş Crăciun.

Un ban, 5 bani, 10 şi 50 de bani. Aşa sunt sortate monedele. Voluntarii, înarmaţi cu multă răbdare, s-au pus pe treabă încă de dimineaţă.

Vezi și

Sunt de sortat nu mai puţin de 1.500 de kilograme de monede. Mai mult decât se estima iniţial. Şi elevii de la mai multe licee au venit să ajute.

Strângerea de fonduri a durat doar trei săptămâni iar urna a fost aşezată în mijlocul Aradului. Cu banii strânşi va fi cumpărat mobilierul atât de necesar Secţiei de Pediatrie.

Organizatorii campaniei se gândesc să strângă bani prin acelaşi tip de colectă şi la anul. Tot pentru Spitalul de Pediatrie, unde nevoile sunt foarte mari.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Sărbătorile vin cu bucurii pentru copiii secţiei de Pediatrie din Arad. Oameni cu suflet au strâns pentru ei în jur de 20 de mii de euro, numai din monede