Antena Meniu Search
x

Satu Mare: Peste 70 de elevi si profesori, la spital cu toxiinfectie alimentara

Peste 70 de elevi de clasa a VIII-a si profesori de la o scoala din Satu Mare au ajuns la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara, dupa ce au participat la banchetul de absolvire organizat la un restaurant din oras

Vezi și

Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Satu Mare, Constantin Demian, peste 70 de persoane, elevi si profesori, au ajuns la UPU joi, intre orele 22:30 - 23:00, acuzand dureri abdominale si varsaturi. Acesta a mai precizat ca simptomele au aparut la circa o ora dupa ce acestia, care participau la banchetul de absolvire, au mancat aperitivul si primul fel. Elevii au declarat ca mancarea avea un gust cam ciudat.

Din cele 70 de persoane care au ajuns la spital, 55 au ramas internate pe parcursul noptii, in timp ce 30 au fost externate azi dimineata. Patru persoane sunt in stare mai grava.

Angajatii unitatii medicale au luat probe biologice pentru a fi analizate. Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Satu Mare a declarat ca nu a fost luata nicio masura in acest caz, pentru ca sunt asteptate rezultatele controlului. Activitatea restaurantului nu a fost suspendata.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Satu Mare: Peste 70 de elevi si profesori, la spital cu toxiinfectie alimentara