Antena Meniu Search
x

Scandal cu soti inselati si amanti

Patru echipaje de politie, doua familii care sunt pe cale sa se destrame din cauza infidelitatii, un scandal aprins, terminat cu amenzi, si o iubire interzisa. Totul, pe soseaua de centura a Pitestiului

Vezi și

Nu, nu sunteti la nicio emisiune tabloid. S-a intamplat aseara, cand un sot si o sotie, inselati de partenerii de viata, i-au urmarit si blocat cu masina pe amanti. Din peisaj nu au lipsit nici copiii. Fiica barbatului acuzat de adulter s-a bagat direct in fata masinii tatalui ei-fugarul.

Fiica femeii inselate si a barbatului acuzat ca a inselat a venit impreuna cu mama sa pentru a-l surprinde pe tata alaturi de amanta.

Barbatul din Mioveni e salvamontist de profesie, dar a intrat si in politica.

Atat fiica, cat si mama ei stiau de relatia omului inca din iarna. Sotul amantei a fost cel care le-a cautat, dupa ce a gasit in telefonul sotiei un mesaj de dragoste.

Sotia inselata, fiica ei si sotul inselat si-au dat intalnire si i-au prins pe amorezi pe centura, dupa ce i-au urmarit cu masina si i-au blocat. A urmat un scandal mare.

Intr-un final, totul s-a sfarsit la sectie. Acum sunt la declaratii si, mai mult ca sigur, cei care au tulburat linistea publica vor fi sanctionati.

Sotii inselati sunt hotarati si vor merge la tribunal sa ceara divortul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Scandal cu soti inselati si amanti