Antena Meniu Search
x

SCANDAL la o policlinică, după ce medicul fizioterapeut a cerut bani! Tatăl copilului a sărit la BĂTAIE!

Scandal monstru la o policlinică din oraşul Teleorman, între un medic fizioterapeut şi tatăl unei fetiţe! Părintele s-a enervat la culme în momentul în care doctorul a cerut bani pe consultaţie, în condiţiile în care copilul nu avea nici trimitere de la medicul de familie şi niciun fel de act medical.

Vezi și

Scandalul dintre tatăl unei fetiţe şi medicul din Alexandria a izbucnit de la faptul că fetiţa avea nevoie de kinetoterapie, însă medicul care a consultat-o habar n-avea de ce suferă. Şi asta pentru că cea mică nu avea niciun act medical la el. 

Fetiţa n-a avut nici trimitere de la medicul de familie, aşa că medicul i-a spus că trebuie să plătească consultaţia: 50 de lei. Iar bunica, care însoţea fetiţa, a fost de acord. Numai că, neavând bani la ea, a fost nevoită să se întoarcă acasă. În acest timp, copila a rămas la cabinet

<<Mai întâi am descălţat-o şi am întrebat-o, "Adelina", aşa o chema pe fetiţă, "Adelina, da' la tine acasă nu curge apă că văd că eşti nespălată pe picioare. Da. Păi, uită-te şi tu la picioarele tale că sunt negre! Ar fi fost cazul să te speli. Mai ales că veneai la doctor". După aceea am continuat consultaţia. Am dezbrăcat-o. Am văzut că avea un maieu murdar pe ea. N-am mai făcut comentarii, doar am remarcat.>>, spune Ileana Crişan, medic fizio-terapeut. 

Nervos pentru toate acestea, tatăl a mers să-i ceară socoteală medicului.

"A urlat de s-a auzit în toată policlinica. Şi, de foarte multe ori, a încercat să vină să mă lovească. De fiecare dată a intervenit soţia lui.", adaugă medicul.

Speriată, femeia şi-a rugat un angajat să anunţe poliţia. Lucru supărător pentru tată, care este şi el poliţist.

Oamenii legii vor stabili cine are dreptate, până în final. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » SCANDAL la o policlinică, după ce medicul fizioterapeut a cerut bani! Tatăl copilului a sărit la BĂTAIE!