Antena Meniu Search
x

Scandalul familiei Biriş nu s-a terminat

Continuă scandalul în familia Biriş. După trei ani de ceartă cu proprii lui copii, fostul Primar al Snagovului va afla dacă averea lui va rămâne la el sau nu.

Vezi și

 Continuă scandalul în familia Biriş. După trei ani de ceartă cu proprii lui copii, fostul Primar al Snagovului va afla dacă averea lui va rămâne la el sau nu. Ieri s-a judecat procesul în care actorul Silviu Biriş cere ca tatăl său să fie pus sub interdicţie pe motiv că nu mai ştie ce face.

Soţia fostului primar îl apără şi spune că artistul are, de fapt, doar interese financiare. Că vrea doar banii şi averea părintelui. Scandalul a pornit în 2011, când actorul şi sora sa îşi chemau pentru prima dată tatăl în instanţă.

Cei doi cred că fostul primar al Snagovului nu mai este în stare să-şi poarte singur de grijă. A suferit un anevrism cerebral iar mai multe acte medicale relevă că Teodor Biriş ar avea şi Alzheimer.

Nici după ce contraexpertiza efectuată de INML a infirmat diagnosticul, Silviu Biriş nu a renunţat la încercarea de a-şi pune tatăl sub interdicţie. Deşi au fost despărţiţi o bună perioadă de timp, soţia fostului primar s-a întors la el când a aflat că e bolnav. Spune că l-a ajutat să urmeze un tratament la Viena şi că acum bărbatul ei se simte bine iar insistenţele fiului vitreg ar viza, de fapt, banii familiei.

Avocaţii actorului susţin însă că Silviu, care a refuzat să comenteze, nu vrea decât să îşi protejeze tatăl de oamenii care i-ar putea face rău. Judecătorii vor decide dacă dreptul de semnătură pentru averea fostului edil va reveni celor doi copiii ai săi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Scandalul familiei Biriş nu s-a terminat