Antena Meniu Search
x

Se intorc ninsorile! Avertizare meteo pentru toata tara

Credeati ca iarna se da batuta? Nici vorba! Se intoarce cu si mai mare furie, avertizeaza meteorologii. De maine noapte, va domni in toata tara. In Moldova, acolo unde zeci de drumuri au fost blocate, oamenii simt ca nu mai au nicio putere in fata stihiilor naturii.

Vezi și

Dupa doua zile in care iarna a pus stapanire pe drumurile din Botosani, soferii care si-au abandonat masinile, le-au gasit azi ingropate de tot in zapada. 52 de persoane, printre care 6 copii, s-au adapostit la scoala din localitatea vecina, pana s-a potolit urgia. Unii n-au vrut in ruptul capului sa plece de langa autoturisme.

La aceasta ora, mai sunt blocate 3 tronsoare de drum national si 9 drumuri judetene din Botosani.

Si in judetul Suceava, sate intregi au fost rupte de lume, pana azi. Zapada, spulberata de un vant taios, a ridicat baricade cat gardul in calea masinilor. Cand sa plece la serviciu, multi si-au gasit bateriile moarte la masini.

La Oradea, unde temperatura abia a atins zero grade, soarele a stralucit cu dinti. Cel mai frig a fost azi-noapte la Radauti. Minus 14 grade.

Din pacate, va trebui sa ne obisnuim din nou cu gerul, caci e doar inceputul. La noapte, va fi la fel. Ne asteapta temepraturi intre minus 13 si minus 3 grade. Iar de maine noapte se intorc ninsorile. In toata tara!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Stiri sociale » Se intorc ninsorile! Avertizare meteo pentru toata tara