Antena Meniu Search
x

Se lucrează de zor în staţiunea Băile Felix, în plin sezon estival

Afectaţi de restricţii, hotelierii încearcă să-şi atragă turiştii cu fel şi fel de oferte. Lucrătorii din zona Horeca spun că vânzările din turism vor reveni abia peste 2 ani la nivelul celor de anul trecut.

de Georgiana Botez

la 17.07.2020, 11:32

Vezi și
  • Turiștii sunt nevoiți sa treacă prin praf și printre utilaje.
  • Mulți înțeleg utilitatea acestor lucrări și spun că revin cu placere în stațiune.

Excavatoare, munți de pietriș, șanțuri, drumuri blocate și mult praf. Aflată în plin proces de modernizare, cel mai mare de altfel din ultimii 40 de ani, stațiunea îşi întâmpină și aşa, puţinii turiști, cu un peisaj dezolant. 

Cristian Laza-primar Sânmartin: Este o investiţie fără precedent, obţinută pe fonduri Europene prin care se urmăreste reabilitarea saţiunii Băile Felix. S-au schimbat reţelele de canalizare, apă, iar în momentul de faţă se lucrează la terasamente, bordurări, iar până la finalul anului sperăm să finalizăm toate lucrările. 

În tot acest timp, turiștii sunt nevoiți sa treacă prin praf și printre utilaje. Cu toate acestea, mulți înțeleg utilitatea acestor lucrări și spun că revin cu placere în stațiune, datorită beneficiilor apei termale. Ramona este unul dintre ei.

Ramona, turist: De mai mult de 10 ani vin în această locaţie, simţindu-mă acasă departe de casă. 

Pentru a întra, însă în complexele balneare, oamenii trebuie sa respecte toate masurile de siguranţă. Însă pentru a uita de disconfortul creat sunt întâmpinaţi cu o mulţime de oferte.

"Preţurile au scăzut cu vreo 30% fată de anul trecut, chiar și aşa nu prea sunt turiști, până acum pretul pentru o camera era la 300 de lei, iar acum 200, sau poate chiar mai puţin."

Lucrările de modernizare a stațiunii ar urma să fie finalizate în cursul lunii noiembrie, iar edilul îi asigură pe turiști ca de la anul, staţiunea Băile Felix una dintre cele mai moderne din țară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Se lucrează de zor în staţiunea Băile Felix, în plin sezon estival