Antena Meniu Search
x

Începe perioada reducerilor în magazine. Sfaturi pentru vânătorii de chilipiruri

Mai sunt câteva ore până la cele mai mari reduceri din an. Hainele, bijuteriile sau încălţămintea vor fi cu până la 70% mai ieftine, promit comercianţii.

Vezi și

Mai sunt câteva ore până la cele mai mari reduceri din an. Hainele, bijuteriile sau încălţămintea vor fi cu până la 70% mai ieftine, promit comercianţii. Chiar dacă tentaţia e mare, ar fi bine să plecaţi informaţi la cumpărături.

Câteva centre comerciale au furat deja startul reducerilor. În vânătoarea de preţuri, câteva sfaturi pot fi arme imbatabile. De la specialişti, reporterii noştri au aflat că piesele vestimentare de mărime mică dispar cel mai repede. 

De mâine, preţurile ar urma să fie cu până la 70% mai mici în cele mai multe dintre magazine. Este bine de ştiut că, în astfel de perioade, sunt reguli diferite pentru returnarea produselor. 

Legea nu îi obligă pe comercianţi să dea banii înapoi clienţilor nemulţumiţi, dacă produsul nu are un defect din fabrică. Sunt şi magazine care au păstrat perioada de returnare mai lungă. Însă, cu câteva condiţii. 

Vânătorii de clipiruri sunt atenţionaţi să nu se îmbulzească la cabina de probe cu braţul plin cu haine. În cele mai multe dintre magazine, nu au voie cu mai mult de cinci produse. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Începe perioada reducerilor în magazine. Sfaturi pentru vânătorii de chilipiruri