Antena Meniu Search
x

Şi-a jucat şi viaţa la păcănele!

Un bărbat din Ruginoasa a vrut să se sinucidă chiar în toaleta barului în care aparatele i-au mâncat şi ultimii bani. L-a salvat un alt client, care l-a găsit înainte să-şi dea ultima suflare.

Vezi și

Nu este primul caz când dependenţa de jocuri de noroc provoacă tragedii. Prin urmare, câţiva parlamentari vor să desfiinţeze sălile de joc de la colţ de stradă.

Un Tânăr dependent de păcănele a pierdut 2.000 de lei şi a fost cât pe ce să-şi piardă şi viaţa.

A decis să-şi ia zilele chiar în toaleta barului în care a jucat banii la aparate. N-a avut noroc cu butoanele, însă a primit şansa la viaţă de la un client al barului, care l-a găsit chiar înainte să-şi dea ultima suflare.

Bărbatul a fost dus de urgenţă la spitalul din Paşcani pentru îngrijiri. Medicii l-au pus pe picioare, însă de acum depinde doar de el cum îşi va trata dependenţa de jocuri de noroc. O dependenţă care face tot mai multe victime.

Tot la dependenţa de păcănele s-au gândit şi unii politicieni de la noi. Au pus pe masă un proiect care pune gând rău aparatelor.

Păcănelele ar mai exista doar în cazinouri. Asociaţiile organizatorilor de sloturi din România susţin că sunt deschise oricărei măsuri de combatere a dependenţei, însă nu cred că măsura interzicerii păcănelelor ar fi cea mai potrivită.

Bucureştiul are, în prezent, cam 5 săli de păcănele pe kilometru pătrat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Şi-a jucat şi viaţa la păcănele!