Antena Meniu Search
x

Video Şi-au luat inima în dinţi şi au sărit în mare, în luna decembrie. Ce premii vor câştiga curajoşii care vor reuşi să stea cel mai mult în apă

Pe litoral, se dă testul rezistenţei. Astăzi începe "Cool Challenge", competiţie pe care o va câştiga omul care va reuşi să stea cel mai mult în apa mării. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 03.12.2022, 13:39

Vezi și

Pe lângă aplauze, atât la propriu cât şi la figurat, pe care le primesc cei care au curajul să intre în apa rece a mării în luna decembrie, bineînţeles că organizatorii au pregătit şi câteva premii pentru cei care îndrăznesc să facă lucrul acesta.

Premiul trei, de exemplu, este un şezlong gratis, pentru vara viitoare, timp de o lună de zile, premiul doi este un curs de kite surf şi ştim foarte bine că aici, la malul mării, este cel mai apreciat sport nautic. Locul întâi este un abonament la spa pentru un an de zile. Şi pe lângă terapii şi relaxare, acolo vor avea acces şi la sala de fitness şi se pot antrena pentru o altă provocare.

La malul mării, temperaturile nu depăşesc 3-4 grade

În momentul de faţă, se pregătesc pentru provocarea de astăzi. Stăteam şi noi de vorbă cu meteorologii şi ne spuneau că nu sunt mai mult de 3-4 grade în aer, acum, la orele prânzului, şi nu sunt mai mult de 7 grade Celsius în apa mării. Cei care vor concura astăzi ne spuneau că fac lucrul acesta în primul rând pentru că vor să îşi testeze rezistenţa.

Cel care va sta cel mai mult în apa mării, cele mai multe minute, va fi şi câştigător. Când vor ieşi din apă, până să ajungă la spa să se încălzească, sunt aici pregătite mai multe lucruri care îi vor face să revină la starea normală. Vinul fiert şi focul de tabără nu lipsesc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Şi-au luat inima în dinţi şi au sărit în mare, în luna decembrie. Ce premii vor câştiga curajoşii care vor reuşi să stea cel mai mult în apă