Antena Meniu Search
x

ŞOC ŞI JALE acasă la Ileana Ciuculete: "Aşa a vrut Domnul, a vrut-o pe ea întâi"

Moartea cântăreţei de muzică populară Ileana Ciuculete, la doar 59 de ani, a şocat o ţară întreagă, artista pierzându-şi viaţa la doar câteva săptămâni după ce a diagnosticată cu ciroză hepatică.

Moartea cântăreţei de muzică populară Ileana Ciuculete, la doar 59 de ani, a şocat o ţară întreagă, artista pierzându-şi viaţa la doar câteva săptămâni după ce a diagnosticată cu ciroză hepatică.

Veste morţii cântăreţei a şocat familia, prietenii şi colegii de breaslă, însă i-a luat prin surprindere şi pe oamenii cu care Ileana Ciuculete a crescut în comuna doljeană Vela, locul unde s-a născut artista.

"Când am auzit că a murit, nu mi-a venit să cred. Ileana era o fată veselă. Îi plăcea să cânte", spune o localnică.

Citeşte şi Ileana Ciuculete a murit în chinuri groaznice. PRIMELE DECLARAŢII ale lui Cornel Galeş, după moartea artistei: "I-a spart tot ficatul, venele în el. Am văzut Iadul!"

Pe acelaşi subiect

Un vecin de lângă casa părintească a povestit că Ileana a început să cânte de mică. "A crescut la mine în curte. A început să cânte de la 5-7 ani. Lua ouăle şi le ducea la o femeie din sat ca să o înveţe să cânte", povesteşte bărbatul.

Un al localnic care a cunoscut-o pe Ileana a povestit că tatăl acesteia a fost primul care i-a văzut talentul şi a îndrumat-o spre muzica populară. "Din timpul şcolii s-a afirmat. Suntem şocaţi de această veste. Ea se ducea cu caprele pe câmp, cânta, era un om minunat", a spus acesta.

Citeşte şi: MĂRTURIE CUTREMURĂTOARE. Ileana Ciuculete s-a trezit din comă şi i-a spus soţului că va muri: ”Ia-mă în braţe, eu o să plec” (VIDEO)​

"Multă lumea oprea şi ne întreba unde stă Ileana Ciuculete, unde stau părinţii ei. Mama ei are 86 de ani, dar aşa a vrut Domnul, a vrut-o pe ea intâi", mai spune o localnică.

Citeşte şi UCIGAŞUL DIN UMBRĂ! Ce este Hepatita C, boala de care suferea Ileana Ciuculete fără să ştie

În poarta casei de unde Ileana Ciuculete a plecat la 16 ani să cucerească lumea cu glasul ei, sătenii au lăsat flori şi candele.

Cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete a murit, aseară, la 59 de ani, într-o clinică privată, după ce fusese diagnosticată cu ciroză hepatică. Surse medicale susţin însă că artista suferea şi de cancer osos metastazat.

Trupul neînsufleţit al Ilenei Ciuculete va fi depus la Biserica Costească din Chitila, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, la Cimitirul Străuleşti.

Ileana Ciuculete s-a născut în 20 septembrie 1957, în comuna doljeană Vela. Ea a absolvit Liceul de matematică-fizică “Traian” din Drobeta Turnu-Severin.

Pentru calităţile sale vocale, Ileana Ciuculete a fost angajată de la 14 ani, cu dispensă de vârstă, la orchestra de muzică populară “Doina Olteniei” a Filarmonicii din Craiova, scrie News.ro.

De-a lungul timpului, a fost solista mai multor ansambluri folclorice, printre care Ansamblul "Nicolae Bălcescu" din Craiova, Ansamblul folcloric "Căluşul" din Scorniceşti şi Ansamblul "Danubius" din Drobeta Turnu-Severin.

Artista a înregistrat peste 400 melodii proprii, având 30 de albume.

În cariera sa, Ileana Ciuculete a primit trei discuri de aur şi un disc de platină în România, precum şi un disc de aur în Serbia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » ŞOC ŞI JALE acasă la Ileana Ciuculete: "Aşa a vrut Domnul, a vrut-o pe ea întâi"