Antena Meniu Search
x

Şocant! Uite cât de uşor este să intri cu o armă într-o şcoală!

Cu o sabie şi o mitralieră am pornit nu la război, ci la şcoală. Am intrat în mai multe şcoli, în multe clase şi ne-am plimbat nestingheriţi prin curte. Deşi armele de jucărie se vedeau în geantă, niciun portar nu ne-a oprit

Vezi și

Cu o sabie şi o mitralieră am pornit nu la război, ci.la şcoală. Am intrat în mai multe şcoli, în multe clase şi ne-am plimbat nestingheriţi prin curte. Deşi armele de jucărie se vedeau în geantă, niciun portar nu ne-a oprit

Anual sunt raportate sute de incidente la poliţie. Elevii se ameninţă, se bat, iar uneori lucrurile scapă de sub control. Urmăriţi un experiment făcut de reporterii Obervator cu o cameră ascunsă.

Centrul Capitalei, Colegiul Gheorghe Lazăr. Vânzoleală mare, elevi şi părinţi intră şi ies. Un paznic stă ca un străjer lângă uşă. Teoretic, nimeni nu ar trebui să treacă fără aprobarea lui. Practic, nimeni nu ne întreabă unde mergem şi de ce.

Colegiul Emil Racoviţă. Cu aceleaşi arme scoase ostentativ din geantă, intrăm în curtea şcolii. Preţ de câteva momente stăm umăr în umăr cu gardianul. Nimic.Intrăm în şcoală cu aceeaşi lejeritate. Director pare mirat când îi spunem de demers.

Anul trecut, peste 500 de cazuri de violenţă în şcoli. Iar numărul nu este în scădere nici anul acesta. În primul semestru sunt deja peste 200 de cazuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Şocant! Uite cât de uşor este să intri cu o armă într-o şcoală!