Antena Meniu Search
x

Momentul în care şoferul fugar din Bucureşti este prins, încătuşat şi cărat pe braţe de poliţişti (Video)

Momentul în care şoferul fugar din Bucureşti este arestat a fost surprins de un martor la eveniment. Tânărul apare înconjurat de mai mulţi poliţişti, lângă maşina abandonată în trafic. La un moment dat bărbatul este cărat pe braţe de cinci poliţişti şi dus pe sus la autospeciala de Poliţie.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 22.10.2019, 00:08

Vezi și

Momentul în care şoferul fugar din Bucureşti este arestat a fost surprins de un martor la eveniment. Tânărul apare înconjurat de mai mulţi poliţişti, lângă maşina abandonată în trafic. La un moment dat bărbatul este cărat pe braţe de cinci poliţişti şi dus pe sus la autospeciala de Poliţie.

Tânărul s-a ascuns într-un mall după ce a lovit un poliţist şi a spulberat mai mulţi oameni într-o staţie de tramvai, după care a cerut-o de soţie pe vânzătoarea magazinului unde se refugiase.

Şoferul nu ar fi fost nici beat, nici drogat, spun poliţiştii, însă martorii susţin exact opusul

Oamenii prezenţi la încătuşarea individului susţin că respectivul s-ar fi aflat sub influenţa unor substanţe şi ar fi avut un comportament haotic. La un moment dat, tânărul pare că îşi pierde conştienţa, mai mulţi agenţi cărându-l pe braţe, spre maşină.

Pe acelaşi subiect

Autorităţile informează că polițiști, din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona Piața Victoriei au observat un autoturism ce se îndrepta spre piață circulând pe contrasens.

Poliţiştii au efectuat semnal regulamentar de oprire, dar șoferul și-a continuat drumul. S-a plecat în urmărirea autoturismului, iar pe Șoseaua Ștefan cel Mare echipajul de poliție rutieră a reușit oprirea acestuia.

S-a încercat legitimarea conducătorului auto, dar acesta a refuzat cu agresivitate și a demarat, continuând deplasarea pe linia de tramvai.

Polițiștii au continuat urmărirea autoturismului în cauză, care în zona Bd-ului Camil Ressu a accidentat 2 pietoni, după care a continuat să se deplaseze până în zona străzii Liviu Rebreanu. Aici șoferul a abandonat autoturismul și a întrat într-un complex comercial, unde a fost imobilizat de către polițiști.

Aflat într-un magazin din complexul comercial, şoferul a cerut-o de nevastă pe vânzătoarea magazinului, deşi aceştia nu se cunoşteau.

Bărbatul a fost condus la sediul subunității de poliție unde a fost audiat. El a fost testat cu aparatul alcooltest, precum și cu Drugtest, ambele fiind negative.

Şoferul este cercetat atât pentru vătămare corporală din culpă,  pentru părăsirea locului accidentului, cât și pentru acte de agresiune asupra polițiștilor și refuzul de a opri la semnalele regulamentare ale acestora.

(sursa video: Răzvan Vlad)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Momentul în care şoferul fugar din Bucureşti este prins, încătuşat şi cărat pe braţe de poliţişti (Video)