Antena Meniu Search
x

Scene de groază în Bucureşti, un şofer a lovit un poliţist apoi a fugit, lovind şi 3 pietoni cu maşina (Video)

Un poliţist a fost lovit cu pumnul de un şofer oprit la control, care s-a urcat apoi în maşină şi a demarat în trombă, sperând să scape cu fuga.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 21.10.2019, 17:32

Vezi și

Un poliţist a fost lovit cu pumnul de un şofer oprit la control, care s-a urcat apoi în maşină şi a demarat în trombă, sperând să scape cu fuga.

Urmărit de poliţişti, şoferul a lovit trei pietoni cu maşina, apoi şi-a părăsit autoturismul şi s-a refugiat în interiorul unui mall, unde a fost prins de oamenii legii.

Un şofer a lovit un poliţist şi trei pietoni, încercând să fugă cu maşina de oamenii legii

Şoferul a mers pe contrasens de la Charles de Gaulle pana la statuia Aviatorilor. La piata Victoriei, a fost somat de Politie sa opreasca. A fugit, a luat-o pe Paris pana pe Dorobanti si de pe Dorobanti pana pe Floreasca. De pe Floreasca a iesit pe bulevardul Stefan cel Mare, unde a fost oprit. Poliţiştii au incercat sa-l reţină, moment în care şoferul a lovit un politist si a fugit. Şoferul a mers în viteză pana la o intersecţie, unde a lovit 3 persoane pe refugiul de tramvai, apoi a lăsat maşina pe spaţiul verde şi s-a refugiat în mall, unde a fost prins de politisti.

Doi dintre pietoni sunt răniţi, primind îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost dus la Brigada Rutieră pentru interogare.

Acest articol se actualizează...

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Scene de groază în Bucureşti, un şofer a lovit un poliţist apoi a fugit, lovind şi 3 pietoni cu maşina (Video)