Antena Meniu Search
x

Special! Masajul chinezesc detoxifiază

Multă lume consideră că bolile sunt provocate doar de alimentaţia defectuoasă şi de stilul sedentar de viaţă! Însă foarte multe afecţiuni de care oamenii ajung să sufere sunt provocate de emoţiile negative

Vezi și

 Multă lume consideră că bolile sunt provocate doar de alimentaţia defectuoasă şi de stilul sedentar de viaţă! Însă foarte multe afecţiuni de care oamenii ajung să sufere sunt provocate de emoţiile negative.

Chinezii au realizat acest lucru acum mii de ani, tocmai de aceea sunt devotaţi - şi în ziua de azi - meditaţiei. Dar ce se întâmplă atunci când meditaţia nu prea are niciun efect? Atunci intervine masajul. Nu acel masaj de relaxare, care ne este atât de cunoscut. Este vorba despre un masaj precis localizat. În zona abdomenului.

Specialiştii spun că dacă emoţiile negative sunt eliminate, iar corpul detoxifiat, atunci suntem aproape vindecaţi. Chi Nei Tsang lucrează cu cinci dintre sistemele principale ale corpului şi anume cu sistemul vascular, sistemul limfatic, sistemul nervos, sistemul tendino-muscular şi sistemul meridianelor de acupunctură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Special! Masajul chinezesc detoxifiază