Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Special! Secretele sosului perfect

Între sosurile făcute în casă şi cele cumpărate din comerţ este o diferenţă de la cer la pământ! Trecând peste faptul că multe dintre ele nici măcar nu se apropie de gustul pe care ar trebui să-l aibă, mai sunt şi pline de E-uri şi conservanţi.

de Redactia Observator

la 14.10.2015 , 20:44

Între sosurile făcute în casă şi cele cumpărate din comerţ este o diferenţă de la cer la pământ! Trecând peste faptul că multe dintre ele nici măcar nu se apropie de gustul pe care ar trebui să-l aibă, mai sunt şi pline de E-uri şi conservanţi.

Totuşi, cum ştim care este gustul original al sosului, mai ales dacă nu e românesc şi nici n-am avut ocazia să-l gustăm la mama lui acasă? Nimic mai simplu. Trebuie să apelăm la ajutorul unui bucătar profesionist. Aşa vom afla că, în cazul sosului peste, de exemplu, ingredientele se adaugă într-o ordine precisă, astfel încât gustul fiecăruia dintre ele să fie intensificat.

Are cele mai simple ingrediente. Şase la număr. Atenţie însă. Există o ordine în care se amestecă.

Vezi și

A venit si rândul celui mai.exotic ingredient din sosul pesto.

Adăugăm parmezan din abundenţă şi deja putem să ne gândim cu ce specialităţi de paste am putea să-l mâncăm.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Special! Secretele sosului perfect