Special! Secretele sosului perfect
Între sosurile făcute în casă şi cele cumpărate din comerţ este o diferenţă de la cer la pământ! Trecând peste faptul că multe dintre ele nici măcar nu se apropie de gustul pe care ar trebui să-l aibă, mai sunt şi pline de E-uri şi conservanţi.
Totuşi, cum ştim care este gustul original al sosului, mai ales dacă nu e românesc şi nici n-am avut ocazia să-l gustăm la mama lui acasă? Nimic mai simplu. Trebuie să apelăm la ajutorul unui bucătar profesionist. Aşa vom afla că, în cazul sosului peste, de exemplu, ingredientele se adaugă într-o ordine precisă, astfel încât gustul fiecăruia dintre ele să fie intensificat.
Are cele mai simple ingrediente. Şase la număr. Atenţie însă. Există o ordine în care se amestecă.
A venit si rândul celui mai.exotic ingredient din sosul pesto.
Adăugăm parmezan din abundenţă şi deja putem să ne gândim cu ce specialităţi de paste am putea să-l mâncăm.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰