Antena Meniu Search
x

Video Spectacol inedit pentru turişti, în Maramureş. Salvamontiştii au defilat pe pârtie cu torţele aprinse

Este iarnă veritabilă în staţiunile montane. Pe pârtia din Cavnic se schiază deja de mai multe zile. Deschiderea sezonului a fost marcată de o defilare spectaculoasă, cu torţe aprinse. De zăpadă se bucură şi turiştii din Poiana Braşov. Iată ce vă aşteaptă în weekend pe la munte. 

de Redactia Observator

la 08.12.2021, 18:06

Vezi și

Salvamontiştii din Maramureş au dorit să îi primească cu fast pe turişti. Au coborât aseară pe schiuri cei patru kilometri și jumătate ai pârtiei cu torţe aprinse în mâini.

Dan Benga, Salvamont Maramureș: Ca în fiecare an salvamontul coboară pârtia verifică pârtia și facem acea prezentare a pârtiei cu torțe

Coborârea cu torțe i-a fermecat pe turiştii care s-au grăbit să filmeze momentul.

Turist: Ceva frumos și foarte bine gândit, mi-a plăcut foarte mult ceva extraordinar și chiar l-am filmat a fost super.

Pe acelaşi subiect

Turist: Mai mult am filmat și eu nu am avut timp să mă bucur o să mă bucur după de filmările pe care le-am făcut

Ninsoarea abundentă a depus pe pârtii un strat de zăpadă de o jumătate de metru

Ninsoarea a fost abundentă, spre bucuria administratorilor de pârtii, care nu trebuie să mai folosească atât de mult tunurile de zăpadă artificială.

Oana Poenar, administrator pârtie schi: Ne bucurăm că am reușit să deschidem și că de acum înainte oamenii vor putea veni la schi

Şi în Poiana Braşov, ploile de peste zi s-au transformat aseară în ninsoare. O surpriză plăcută pentru turiştii aflaţi aici, care s-au şi grăbit să facă primul om de zăpadă al sezonului.

Turist: Nu știu, mă simt că într-un basm și zăpadă este superbă atmosfera totul, brazii din spate.

Turist: Am venit aici pe ploaie şi am prins şi vremea asta minunată.

Dacă în staţiuni atmosfera a fost de poveste, pe drumul până acolo circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate. Sute de utilaje au lucrat peste noapte, în judeţele din nordul ţării pentru a menţine şoselele practicabile. Drumarii au avut în special de furcă în Suceava, unde vântul puternic a şi viscolit zăpada.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Spectacol inedit pentru turişti, în Maramureş. Salvamontiştii au defilat pe pârtie cu torţele aprinse