Antena Meniu Search
x

Video Spitalul din Fălticeni se deschide la 30 de ani de la începerea lucrărilor. Construcţia a costat peste 103 milioane de lei

De 30 de ani este nevoie pentru constructia unui spital în România. O demonstrează situatia de la Fălticeni, din judetul Suceava, acolo unde spitalul municipal, început în anul 1991, s-a deschis abia astăzi.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 02.09.2021, 14:51

Vezi și

30 de ani, de atât este nevoie în România pentru a construi un spital. Este cazul celui de la Fălticeni, început în anul 1991 și care abia a fost finalizat iar de mâine (n.r. vineri) primește primii pacienți. 

Construcția a fost începută imediat după Revoluție iar proiectul inițial a suferit numeroase modificări și a avut nevoie de 13 milioane de euro pentru a fi pregătită să devină unitate medicala. Are o capacitate de 252 de paturi, nouă secţii cu şase compartimente şi 15 paturi pentru ATI inclusiv unitate de primiri urgențe. 409 angajaţi lucrează la spitalul din Fălticeni, dintre care 47 de medici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Spitalul din Fălticeni se deschide la 30 de ani de la începerea lucrărilor. Construcţia a costat peste 103 milioane de lei