Antena Meniu Search
x

Spulberată pe trecerea de pietoni lângă fiica ei

O femeie a fost accidentată pe o trecere de pietoni, din Bucureşti, în timp ce traversa de mână cu fiica ei de 3 ani. Un şofer nu le-a observat din cauza unui autobuz oprit în staţie.

Vezi și

Copila a fost ferită din calea maşinii chiar de mama ei, pe care impactul a aruncat-o în mijlocul şoselei. Încă mai avea puls când câţiva martori i-au sărit în ajutor.

"I-am pus mâna la mână si nu avea deloc puls", povesteşte un martor.

Tânărul era pasager în autobuzul oprit în staţie, lângă trecerea de pietoni. El şi ceilalţi călători au văzut pe geam cum femeia este spulberată de o maşină aflată în viteză. În ultimul moment, ea a reuşit să o împingă din faţa autoturismului pe fiica ei de numai trei ani.

Era inconştientă şi intrase în stop cardiac când oamenii au ajuns lângă ea.

Câteva minute mai târziu, medicii au reuşit să o resusciteze şi să o ducă la spital. Fata de numai trei ani încă era în stare de şoc, după ce şi-a văzut mama căzută pe şosea.

Rămas la faţa locului, şoferul maşinii nu a putut să-şi explice de ce s-a grăbit atât de tare. Deşi nu consumase alcool înainte să urce la volan, el a încercat să treacă în viteză pe lângă autobuz, fără să ţină cont că se apropie de o trecere de pietoni.

Pe numele şoferului a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Spulberată pe trecerea de pietoni lângă fiica ei