Antena Meniu Search
x

Video Studiu: Ne e dor de călătorii, nu și de mersul la serviciu. 1 din 10 români vrea să revină la birou, după pandemie

Ne este dor de normalitate, dar nu chiar de tot ce însemna viaţa noastră de dinainte de pandemie. Este concluzia unui nou studiu al unei agenții specializate de marketing. Potrivit sondajului, cuvântul-cheie al anului 2020 este schimbare. Cu toţii am simţit-o în vieţile noastre. Ceea ce nu înseamnă că am şi primit-o cu braţele deschise.

de Redactia Observator

la 09.12.2020, 16:53

Vezi și
  • Revenirea la job nu se numără printre activităţile normale dorite de oameni. 
  • Doar 4% dintre români ar dori să meargă din nou la shopping printre rafturile magazinelor.

Conform statisticilor aproape 40% dintre români îşi doresc să aibă din nou posibilitatea de a călători. Apoi, 25% duc dorul întâlnirilor cu prietenii şi cu familia - tinerii în principiu - iar 19% îşi doresc să reia activităţile de recreere obişnuite.

În schimb, revenirea la job nu se numără printre activităţile normale dorite de oameni. 

1 din 10 români vrea să revină la birou

Doar 1 din 10 români ar vrea să meargă, din nou, la birou, semn că cei mai mulţi au reuşit să se adapteze noilor condiţii şi să îşi îndeplinească job-ul, indiferent de locaţia din care îl practică.

Nici cumpărăturile fizice nu se încadrează la capitolul: dor de normalitate, asta poate şi pentru că magazinele sunt deschise în continuare.

Doar 4% dintre români ar dori să meargă din nou la shopping printre rafturile magazinelor. Aproape jumătate dintre respondenţi preferă acum cumpărăturile făcute pe internet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Studiu: Ne e dor de călătorii, nu și de mersul la serviciu. 1 din 10 români vrea să revină la birou, după pandemie