Antena Meniu Search
x

Suspectul de pedofilie, dus la mandat

Fostul ofiţer MApN, acuzat de pedofilie, a ajuns în faţa judecătorilor. Procurorii au cerut instanţei arestarea lui preventivă! Spun că nu poate fi lăsat în libertate un individ suspectat că a violat într-un singur an 8 copii, nici unul mai mare de 10 ani.

Vezi și

Fostul ofiţer MApN, acuzat de pedofilie, a ajuns în faţa judecătorilor. Procurorii au cerut instanţei arestarea lui preventivă! Spun că nu poate fi lăsat în libertate un individ suspectat că a violat într-un singur an opt copii, nici unul mai mare de zece ani.

Ninel Șerbănescu, un pensionar de 64 de ani, suspectat de pedofilie a fost retinut de politisti. Individul este banuit ca ar fi violat 8 copii, fetite si baieti cu varste cuprinse intre 5 si 10 ani. Pe șapte dintre ei i-a supus ororilor in scari de bloc sau in lift. Racola copii neînsotiti din apropierea scolilor sau parcurilor. Barbatul, fost ofiter MAPN inainte de revolutie, ar fi lucrat la contrainformatii si chiar in diplomatie.

Se lauda ca are trei facultati si ca a fost profesor de chineza, filologie si romana. Sursele noastre zic ca ar fi fost profesor in Alexandria, dar Isp Sc nu a confirmat aceasta informatie. Din cate stim pana acum nu si-a recunoscut faptele. Ninel Serbanescu va fi dus la instanta cu propunerea de arestare preventiva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » Suspectul de pedofilie, dus la mandat